BLOGU LU' OTRAVĂ

Monday

18

September 2017

1

COMMENTS

Cum a fost la primul festival de muzica electronica tinut in baloane cu aer cald

Written by , Posted in Music

Daca aveam 20 de ani si castigam un concurs de genul asta mi se parea ca l-am prins pe Dumnezeu de picior. Avem un pic mai mult si am abut sansa sa merg la evenimentul asta incredibil de tare. Am auzit cateva detalii inainte de plecare dar ca sa fiu corect aveam mai multe semne de intrebare decat de exclamare. Cum adica festival de muzica in balon cu aer cald?

Ce se intampla acolo? Cum a fost in anii trecuti? Chiar o sa zburam cu balonul? Unde o sa se tina mai exact evenimentul. Pe net era liniste. Nu se stia nimic. Oamenii nu au vrut sa dea prea multe detalii. Locul o sa fie undeva langa Barcelona. Initial credeam ca e la o ora de zbor, apoi am aflat ca e cam la 3. Toate bune si frumoase, vine ziua plecarii. 6:00 in aeroport. Ioana, Alina si Sanziana. In rest nu cunosteam pe nimeni. Aia e. Am timp sa ma imprietenesc cu oamenii. Si treaba a fost mai mult decat cool. Am descoperit niste oameni misto, Paul, Cristi, Raul si toata gasca, fetele de la Despe si castigatorii. 4 tineri foarte cool care mi-au placut mult. Vineri seara am fost la un party foarte, foarte tare intr-un club underground din Barcelona. Aici ne-am simtit bine, am dansat, jucat ping pong si stat la sueta cu toata lumea din echipa noatra.

IMG_6585 IMG_6594 IMG_6645 IMG_6648

Mi-a placut foarte tare locul, cum era amenajat totul, cum era servirea, mancarea, bautura, cum au facut oamenii panoul interactiv unde se aprindeau diverse lucruri cand atingeai unele suprafete. A doua zi am plecat in jur de 12 la o masa la unul dintre restaurantele aflate la Barceloneta. Am stat acolo la socializare apoi am dat facut un tur al graffiti-urilor din Barcelona. Mi-a placut foarte tare treaba asta. Se poate vedea si in pozele de mai jos cam cum aratau. Mega top. Am venit la hotel si ne-am pregatit pentru pelcarea la festival. Eram tare curios pentru ce o sa fie acolo. In vara asta am bifat toate festivalurile mari de la noi si am vazut numai lucruri bune.

IMG_6659 IMG_6668 IMG_6687

Si am plecat spre SkyFest: primul festival care se intampla in baloane cu aer cald! Am plecat cu autocarele si dupa 2 ore de drum am facut o pauza. Pe un teren de baschet aflat langa o cabana intr-o zona de munte toata lumea s-a simti bine. Unii mancau burgeri, altii pe bere iar eu si inca cativa am jucat baschet la inaltime. Dupa 45 de minute de pauza activa am plecat la festival. Dupa inca o ora am ajuns undeva in camp. Ne uitam mai bine si vedem ca locul secret era un aeroport.

Aeroportul din Andorra: Andorra–La Seu d’Urgell Airport. Ce era acolo? O nebunie. Oameni costumari in pirati, sticle care dansau, lasere, baloane. Dupa alte 30 de minute de acomodare muzica s-a inchis si am intrat print-un tunel in cealalta parte a festivalului. De aici pana la zborul cu balonul au fost doar cateva clipe.

IMG_6725IMG_6762 IMG_6770 IMG_6780 IMG_6782 IMG_6783 IMG_6787 IMG_6789 IMG_6792

O experienta pe care nu am cum sa o uit, niste oameni misto cu care m-am simtit tare bine, organizare top si multe ore de plimbat la pas prin Barcelona. Orasul pe care il iubesc foarte, foarte tare si in care abia astept sa revin. Oamenii au promis. La anul mergem in aceeasi formula la SkyFest  2018 🙂


1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.