BLOGU LU' OTRAVĂ

Thursday

16

February 2017

0

COMMENTS

Cum am trait live cel mai asteptat concert al iernii!

Written by , Posted in Music

Anul trecut – prin mai-iunie – eram cu Deliric si Silent Strike la o masa la Divan si vorbeam despre treaba asta: “Cand iese albumul?” Pe la jumatatea lui iulie primesc piesa “Porc” de la Toto. E bomba. Suna incredibil de bine. In iulie deja iese treaba – “Deliric a scos album cu Silent Strike.”

In decembrie Toto scoate si pachetul special cu albumul plus vinilul pe care e “Ambrozie” si “Negru”. La inceput de an deja primesc inca o veste buna.

“Pe 4 februarie 2017, la Arenele Romane, Deliric și Silent Strike vor susține concertul de lansare a albumului. Pentru ascultătorii din București, aceasta va fi prima ocazie de a-i vedea împreună live.
Pe scenă li se vor alătura fetele de la Muse Quartet, care vor da o notă unică show-ului datorită instrumentelor clasice. Nu vor lipsi nici DOC sau Vlad Dobrescu, colegii din trupa CTC.  Line-up-ul va fi completat TRIPPLE 2, doi frați gemeni cu rădăcini din Ghana și Finlanda, care vor cânta în deschidere. Atmosfera de after-party va fi întreținută de DJ Shanti K. De visuals la eveniment se ocupă Dan Basu.

IMG_7662IMG_7688IMG_7663IMG_7666

Cu cateva zile inainte de cocert Toto ofera toate lamuririle pe Facebook. Lumea isi doreste sa vina in numar cat mai mare. Poate faceti si al doilea concert in Bucuresti. Nu?

“Multumesc tuturor celor care au umplut Arenele Romane, sambata. Sper ca a fost un show pe masura. Cu cei care nu au putut sa ajunga, sper sa ma vad cat de curand. Am primit nenumarate mesaje, telefoane, smsuri, scrisorici si alte snapuri: “stiu ca scrie ca nu mai sunt bilete dar nu rezolvam si noi ceva?”.Va asigur ca scrie sold out pentru ca efectiv nu mai sunt locuri. Va dati seama ca si eu imi doresc sa vina la concerte cat de multa lume se poate, “gangnam style” style. Daca pe vremuri mai mergea o ingramadeala, nici macar asta nu mai e o optiune, pentru ca ISU si pentru ca safety. Nu pot decat sa sper ca va pastrati entuziasmul pentru data viitoare.”
IMG_7672 IMG_7673 IMG_7674

Dupa o seara la protestele de la Victoriei – plec direct la concertul oamenilor. Am bratara cu acees backstage 🙂 Lume multa, emotii o tona. Silent e primul peste care dau. Emotionat grav si un pic panicat pentru ca o gramada de pusti care nu au 18 ani sunt la poarta si asteapta sa intre. E foarte calm dar se vede pe el ca are emotii. E genul ala de om de vrea ca totul sa iasa tipla, impecabil. Perfectionist pana in maduva oaselor. Imi spune ca baietii sunt celalalt backstage.

Merg peste oameni acolo si ma vad cu toti. Toto e in priza. Vorbeste putin, e mega emotionat. Seamana cu Ali inainte sa intre in ring. Are si prospopul la gat. Vlad Dobrescu e calm, pe treaba lui. Pregatit de treaba. Doctorul e cu glumele la el, in verva, pregatit de treaba. Fetele de la Muse Quartet sunt emotionate. Le-am vazut si la Electric. Sunt foarte, foarte misto. Le-am si zis ca in formula asta sunt BOMBA.
IMG_7677 IMG_7679 IMG_7680 IMG_7681 IMG_7682 IMG_7684

Baietii de la TRIPPLE 2 sunt prea tari, incalzesc bine atmosfera. Ce fac ei acolo suna excelent. Oamenii ies de pe scena si intra Toto. Eu sunt in backstage. La primul concert in backstage. Ma prinde entuziasmul si intru si eu pe scena. Se poate vedea asta si in poze 🙂 Va las sa va bucurati de niste imagine foarte mistro de la concert si va astept la urmatorul. Cat de curand.
IMG_7687IMG_7703 IMG_7704 IMG_7705 IMG_7706 IMG_7707 IMG_7713 IMG_7715 IMG_7716 IMG_7724 IMG_7725 IMG_7726 IMG_7727 IMG_7728 IMG_7729 IMG_7730 IMG_7731


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.