BLOGU LU' OTRAVĂ

Thursday

27

September 2018

0

COMMENTS

Cum faci pe cineva fericit in 3 pasi

Written by , Posted in Diverse

Imi aduc aminte de perioada de dupa Revoliutia din 1989. Fac parte din Generatia cu cheia la gat, generatia care generatia care facea colectie de poze de la guma turbo, generatia care se juca cu mingea de 35, generatia care a crescut cu Abracadabra, generatia care a jucat ascunselea, 9 pietre, 21, miuta, la malai, lapte gros, capra, “Ratele si vanatorii”, “Tara, tara, Vrem ostasi”, leapsa, ratele si vanatorii, prinsea, hotii si vardistii, generatia care se juca cu prastia, generatia care facea tubermane. Generatia care avea 3 perechi de inclatari. Unii de buni cu care mergeam la diverse zile de nastere, la cofetarie duminica, unii cu care mergeam tot timpul la scoala si unii cu care ieseam la joaca si cu care jucam fotbal. Generatia care a crescut cu Italia 90 si cu jucatorii de fotbal de pe cartonase.

In 1992 plec in Germania la niste prieteni de familie. O familie care are 2 baieti. Unul cu un an mai mic ca mine iar celalalt cu 1 an mai mare. Pentru cei care isi amintesc de vremurile astea cu siguranta Torsion le spune multe. Era perechea aia de incaltari pe care o vedeam doar la televizor si pentru care eram dispus sa dau orice. Ideea era ca in Romania nu se gaseau. Revenind la povestea din Germania din 1992 – ei bine cei 2 baieti ai familiei aveau perechea asta de incaltari. Nu va pot spune cu cata admiratie ma uitam la ei, ce dorinta aveam sa ii pun in picioare. Oamenii s-au prins si la finalul lunii petrecute la Frankfurt am primit cadou perechea mult visata de incaltari sport. Prima saptamana am dorrmit cu cutia langa pat. Cu greu am fost convins sa ii port. Eram faschinat de ei si poate de aici a pornit si pasiunea pentru incaltarile sport. Acum am o gramada de perechi. Intre timp a devenit mare pasiune 🙂 Cu ceva vreme in urma insa mi-am impus regula de care ma tin de mai bine de un an.

Fiecare pereche de incaltaminte noua este urmata de despartire de o pereche mai veche din dulap. O pereche purtata de putine ori, o pereche care a fost cumparata acum 1 an sau 2, o pereche cu care m-am incaltat o singur data in ultimul an. La fel fac si cu hainele. Lunar fac o selectie si dau mai departe oamenilor din jurul meu tot ceea ce nu mai port. In ideea asta vine si campania despre care vreau sa va povestesc un pic. Campania se numeste “The Otter Shoes” si are ca scop convingerea clientilor Otter de a dona incaltaminte in stare buna unor oameni care au mai mare nevoie de ei. Proiectul este in parteneriat cu asociatia Crucea Rosia si Total Wash – care se ocupa de igienizarea donatiilor.

Ce trebuie sa faceti?

La achizitia unei perechi de incaltaminte de pe otter.ro, clientul are posibilitatea de a selecta optiunea de donare. La livrarea comenzii, clientul va avea coletul cu donatia pregatita si o va transmite curierului Otter. Pe langfa aceasta varianta, Otter va oferi oricui posibilitatea de a dona. Chiar si atunci cand nu comanda nimic de pe site, publicul poate chema gratuit curierul Otter sa ridice donatia in 3 pasi:

  1. Isi face cont pe www.otter.ro (daca nu are deja),
  2. Solicita curierul pentru donatie,
  3. Isi pregateste coeltul iar curierul Otter vine si il ridica.

Nu uitati: Perioada campanie: 6 august – 10 noiembrie 2018 iar hastagurile sunt: #theottershoes #shoestocare


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.