BLOGU LU' OTRAVĂ

Thursday

10

November 2016

0

COMMENTS

Cum sa faci fericiti 150 de oameni

Written by , Posted in Diverse

Il port zilnic pe mana, imi place foarte tare cum arata, ce face, imi place toata povestea care sta in spatele lui, imi place ce a facut Andrei cu proiectul asta, echipa lui, Rares, toata lumea si o sa sustin cat pot de mult orice treaba misto “Made in Romania.”

La un an de la lansarea pe piata din Romania a Vector Watch si a gamei de modele de masini BMW i, cele doua companii prezinta o editie limitata a ceasului inteligent cu o autonomie de 30 zile. Vector Luna BMW i Limited Edition, un ceas exclusivist, este fabricat in doar 150 de unitati.

Produsul se distinge prin carcasa de culoare negru mat, numarul exemplarului fiind gravat pe lateral. Cureaua ceasului este ştanţata cu logul BMW i şi este realizata din aceeasi piele folosita exclusiv in industria auto pentru modele BMW i. Aceasta se remarca prin faptul ca este tratata cu un extras natural din frunze de maslin, eliminand utilizarea de substanţe chimice. De asemenea, doar posesorii ceasurilor din aceasta editie limitata se vor bucura si de doua fete de ceas inspirate de designul BMW i3 si BMW i8.

vector_watch_bmwi8

”BMW i este mai mult decat un brand de automobile. BMW i este construit pe baza unui angajament pentru dezvoltare durabila ce se regaseste in fiecare detaliu: fabricaţie, materiale folosite, aşa cum este şi pielea noastra tratata cu extras din frunze de ulei de masline, structura automobilului, eficienţa, modelul de utilizare şi procesul de reparaţii şi reciclare. In acest sens, modele noastre functioaneaza ca cel mai bun ambasador, fiind un simbol apreciat de clienţi şi respectat de parteneri.”, explica Dana Popescu, Brand manager Romania pentru BMW i.

vector-luna-bmwi

Colaborarea dintre Vector Watch si BMW i se bazeaza pe un set de valori comune. Ambele sunt produse premium, cu un design deosebit şi care se disting printr-o eficienţa remarcabila.

”Parteneriatul alaturi de o companie de renume asa cum este BMW, cu o experienta de 100 de ani, ne valideaza inca o data dorinta si efortul de a oferi clientilor nostri produse si servicii ce creeaza o experienta memorabila.”, mentioneaza Rares Florea, EMEA Commercial Manager Vector Watch.

vector_watch_bmw_5

“Anul 2016 a adus pentru Vector Watch o crestere sustinuta, produsul fiind lansant in total in 25 de piete. Mai mult, constant echipa de dezvoltare a introdus noi functionalitati ce raspund atat nevoilor unui public generalist, cat si asteptarilor venite din partea comunitatilor sau a unor segmente de public de nisa. Introducerea unei colectii de ceasuri editie limitata vine intr-un moment potrivit, produsul aducand un suflu nou.”, continua Rares Florea.

vector_watch_bmw_3 vector_watch_bmw_4

Vector Watch este ceasul recunoscut pentru autonomia bateriei de 30 de zile, fiind compatibil cu sistemele de operare iOS, Android si Windows Phone. Cu peste 100 de fete si aplicatii ce se pot descarca in mod gratuit din magazinul virtual Vector Watch,  fiecare interfata se poate personaliza foarte usor, cu informatii relevante de la ultimele noutati bursiere, pana la starea vremii si evenimentele din calendar. Utilizatorii Vector Watch isi pot urmari activitatea fizica sau somnul, pot alege melodia preferata direct de pe ceas sau isi pot chiar comanda o noua calatorie cu o masina Uber, toate acestea fara a mai folosi telefonul mobil. Tot de pe ecranul ceasului, utilizatorii pot citi in timp real cele mai noi informatii  de pe conturile de Facebook, Twitter sau Instagram si isi pot vizualiza e-mailurile si mesajele primite pe WhatsApp sau prin SMS.

vector_watch_bmwi_limited_edition_4vector_watch_bmwi_limited_edition_3vector_watch_bmwi_limited_edition_1

Ceasul Vector Luna BMW i Limited Edition va fi disponibil pentru precomanda incepand cu data de 10 noiembrie in magazinele fizice sau online ale Orange Romania si eMAG. Livrarea ceasului se va realiza de la inceputul lunii decembrie a acestui an.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.