BLOGU LU' OTRAVĂ

Wednesday

9

November 2016

1

COMMENTS

“Mana care misca leaganul este mana care conduce lumea.”

Written by , Posted in Diverse

Pentru momentele in care ajungeam acasa de la scoala si gaseam pe masa din bucatarie un snitel si un piure de cartofi aburind pe care era un cub de unt, pentru momentele in care ma trezea dimineata si era un fel de snooze, pentru momente in care nu eram chiar atat de tare certat pentru ca luam o nota foarte proasta la scoala, pentru clipele cand ea a ramas stalpul familiei si a fost mereu alaturi de mine, pentru momentele in care ne simteam singuri impotriva tuturor, pentru intelepciunea de a da un sfat intr-un moment in care aveam cea mai mare nevoie de el, pentru momentele in care imi spunea ca are cea mai mare incredere in mine pentru ca e sigura ca nu o sa o dezamagesc.

Postarea de astazi este pentru persoana care mi-a oferit momente nenumarate de bucurie, postarea de astazi este despre omul care a avut incredere in mine, postarea de astazi este despre omul care m-a invatat sa merg, postarea de astazi este despre omul care mi-a aratat calea, a vazut mereu lumina in tunel si mi-a spus mereu ca la capatul lui lumina este si mai mare. Postarea de astazi este pentru omul minunat care m-a sfatuit sa traiesc fiecare moment al vietii mele la intensitate maxima, m-a invatat sa nu imi plang de mila, sa merg mai departe indiferent de situatie, sa ma gandesc mereu pozitiv la ziua de maine si la ce oportunitati poate sa imi ofere ea.

Postarea de astazi este despre omul care m-a invatat sa traiesc in prezent. Postarea de astazi este despre omul care m-a invatat sa ma bucur la reusitele celor din jurul meu pentru ca doar asa poti evolua, m-a invatat sa nu imi pierd energia cu lucruri marunte, sa invat din greselile pe care le-am facut in timp, m-a invatat ca nu poti sa ii multumesti niciodata pe toti oamenii din jurul tau si m-a incurajat mereu in drumul pe care l-am urmat.

O sa ii multumesc in postarea asta mamei mele pentru toate cele de mai sus si ma bucur ca cineva s-a gandit sa sarbatoreasca treaba asta. Sa ne ofere inca un moment in care putem sa multumim unei femei care ne-a adus bucurii. Si care ne aseza hainele curate inainte sa plecam dimineata la scoala 🙂

De 50 de ani DERO improspateaza Romania cu toata bucuria. Oamenii vor sa reaminteasca faptul ca noi, ca popor, putem avea multe reusite daca ne pastram optimismul si bucuria in viata de zi cu zi. Si ca e o ocazie foarte buna sa le multumim tuturor femeilor din viata noastra. Le multumim pentru faptul ca sunt nucleul familiei si ca bucuria si dragostea pe care ele o raspandesc in jurul lor ne fac viata mai frumoasa. Asa ca DERO a sarit in ajutor cu premii care pot sa fie castigate pana pe 31 decembrie 2016.

In cadrul promotiei, consumatoarele DERO pot castiga pe loc surprize proaspete din partea ambasadoarei campaniei, prin simpla trimitere a unui “:)” la numarul de telefon 1899 (tarif normal). In plus, la achizitia oricarui produs marca DERO si inscrierea prin SMS la 1899 a numarului bonului fiscal si al magazinului de unde a fost achizitionat produsul, acestea pot castiga in fiecare zi unul din cele 5.000 de produse DERO 2in1 lichid de 1,4 l sau marele premiu de 50.000 RON, pentru multe momente de bucurie si prospetime. Mai multe detalii pe pagina de Facebook DERO


1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.