BLOGU LU' OTRAVĂ

Friday

3

May 2013

7

COMMENTS

“daca toti vom fi in randul lumii, nu inseamna ca vom fi niste oameni de rand?”

Written by , Posted in Diverse, Teatru

am fost aseara la saraiman. un spectacol facut de razvan mazilu asa sum ii place lui. in spiritul lui. m-am bucurat de dans, de muzica romicai puceanu – pe care o ador si de momentele de stand-up comedy ale lui dan badea.

un stand-up comedy curat (replica lui dan badea este geniala – “daca toti vom fi in rindul lumii, nu inseamna ca vom fi niste oameni de rind?”), cu limbaj civilizat, intr-un spatiu minunat – teatrul odeon este cea mai frumoasa sala de teatru pe care am vazut-o pana acum in romania. mazilu este la fel ca si pana acum magic. este cel mai decent si mai de bun simt om pe care l-am cunoscut in ultimii ani. un om extrem de modest si de talentat. cand vezi ca exista valori atat de mari in tara asta care raman oameni normali, decenti, de bun simti – iti creste inima in tine. este o bucurie pe care merita sa o impartiti cu iubita/iubitul sau prietenii dragi.

este primul spectacol la care am avut onoarea – datorita lui razvan – sa fiu partener. si am avut emotii mari cand am vazut pe afise si pe pliante numele blogului. este cel mai frumos lucru care s-a intamplat pana acum cu acest blog. ii multumesc lui razvan si ralucai pentru aceasta sansa. pentru ca intr-o dimineata ne-am vazut la boutique du pain si mi s-a propus sa particip la acest show. am crezut din prima clipa in el pentru ca il stiu pe razvan si stiu ce poate. este un om pe care as vrea sa il vad promovat asa cum merita. in domeniul sau este un varf in aceasta tara si merita tot. va invit la saraiman. stand-up comedy si dans pe muzica romicai puceanu. o seara magica la odeon, un spectacol inedit, curat, autentic si frumos. momentul in care razvan danseaza cu manechinul de plastic este minunat. plin de dragoste, afectiune si pasiune. duminica, 12 mai de la ora 19:00 va astept la Odeon. la Saraiman. Razvan…ma inclin. si mai am de multumit cuiva. tie 🙂 pentru ca am fost impreuna la spectacolul asta care inseamna extrem de mult pentru mine.


7 Comments

  1. Anca Puchete
    • admin
  2. stefan
  3. Raluca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.