BLOGU LU' OTRAVĂ

Thursday

16

February 2012

3

COMMENTS

De la v-am prins vrajitoarelor la viitorul suna bine!

Written by , Posted in Diverse

isi mai aduce cineva aminte cum a inceput publicitatea autohtona?

totul a inceput cu “v-am prins vrajitoarelor”, la calculatoarele felix. dracu mai stie acum de ele. un tip intra intr-o pestera dupa niste vrajitoare care facea ceva pe acolo. v-am prins vrajitoarelor este sloganul care a ramas, dupa 16 ani, clasic pentru inceputurile publicitatii autohtone de dupa revolutie.

pentru cei care vor sa faca un exercitiu de memorie si sa isi aduca aminte avem de toate pentru toti: “Hei Psst Cichi Cichi, Kltz Pmz AAA!”, “bucuresti-berlin 1001 articole. “calitate inainte de toate – Geppa Electro Center”, “Adidas Torsion – daca vrei cu adevarat poti”, “Titan Ice – alta viata?”, “Nei, nei, nei, nei”, “stue e ta. novi sampon palmolive. sabah capitalisma”, “spargeti monotonia, si cumparati un pantof gregorio rizo“, “cielo care facea pe taurul neimblanzit la corida”, “sete iti spun adio eu raman cu rio”, “dulcegarii turcesti – bonibon, topi-top si topik”, “aquafresh in 3 culori protejeaza de 3 ori”, “dar cu dragostea cum stai?”, “tinerama deschide cheile tuturor usilor”, “oamenii de la minolta”, “connex go. ce-i al tau e al tau”.

iar pentru cei mai tineri: “scump doamna, scump. dincolo era mai ieftin! da halatu, cat e halatu?”, “gogule, probleme ma?”, “ce bafta pe noi ca nu mancam ciorba de burta”, “si marmota invelea ciocolata in staniol”, “vopsesti usor, vopsesti cu spor”, “viitorul suna bine”, “kres-ko-va?”, “laser frate, ala care respira greu era tasu ba”, “prietenii stiu de ce”, “inca una si ma duc”, “ce vaca sunt!”, “comenteeeeeeezi?”, “de ce se intinde pateul?”, “dorele, ne miscam si noi mai cu talent?!”, “mezeluri din pui, vita sau porc…. niciodata din taur!”, “senzatii tari din 1964”, “tot singura, saraca mama”, “ce bine ca exista saridon!”, “am luat ca e super-oferta”, “fetele simt cand esti disperat”…..


3 Comments

  1. corinex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.