BLOGU LU' OTRAVĂ

Tuesday

10

April 2012

4

COMMENTS

Una Vida Más

Written by , Posted in Diverse, Teatru

“cum te cheama?…incantata si eu…si da…vreau sa fac dragoste cu tine. te iubesc…una noche mas…te-am iubit…nu plange. ce a fost… a fost…chiar nu mai conteaza. adio. si sa nu uiti…o sa ramai mereu in sufletul meu…

ce faci? nu te-am mai vazut de ani buni. si eu simt la fel. inca te mai iubesc.  cand fac dragoste cu tine simt ca levitez…da stiu. tu esti marea mea dragoste. ce ma bucur ca te-am intalnit dupa atata vreme. te iubesc. adio”

asta este in cateva cuvinte, prea simple si prea fade…bucuria traita in seara asta pe scena la odeon. am revazut “un tango mas”…am retrait la o intensitate parca si mai mare bucuria unui spectacol divin. razvan este minunat, despre piciorul monicai petrica as putea sa scriu 10 pagini de word intr-o ora….au trait momente fascinante. randul unu. pe scena…la 1 metru in fata mea razvan si monica…nu ma saturam sa ii privesc…nu imi venea sa aplaud la final…imi doream sa mai fie inca o ora de dans, pasiune, dragoste si muzica..au fost momente in care mi s-a taiat respiratia. dansul pe masa nu m-a lasat sa clipesc. ochii mei au refuzat sa se inchida. era totul prea frumos…

este un spectacol de dans insa nu doar atat. este o poveste. este o poveste minunata despre viata, despre dragoste, despre sentimente, despre oameni…este o felie de viata servita cu glazura de ciocolata dar si cu o felie de lamaie…este o ora in care iti simti respiratia in creier, stai cu sulfetul la gura sa vezi ce mai urmeaza..sa simti…sa traiesti…sa ii vezi dansand pe razvan si pe monica…doamne cum e scena in care monica fumeaza o tigara si are picioarele desfacute intr-o pozitie ce emana o sexualitate divina, cruda si puternica. milonga sentmental, una noche mas, un tango mas…o ora de dans cu dragoste. o ora de iubire, o ora de pasiune in picioarele goale…o ora de talpi care saruta podeaua si sar apoi in sus de bucurie. diferenta dintre dansul celor doi si dansul celor din trupa TangoTangent e minunata…stari diferite. emotie dragoste, imbinate cu umor de bun gust.

PS: faptul ca se joaca cu oamenii pe scena da o nota de intimitate, de dragoste impartasita de razvan si de monica cu tine…un simplu spectator.

Multumesc Razvan. asta e pentru tine

 

prin urmare va recomand din suflet Un tango mas – teatrul odeon


4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.