BLOGU LU' OTRAVĂ

Monday

10

November 2014

2

COMMENTS

Doar facand asta demonstram ca NE PASA!

Written by , Posted in Diverse

Acum fix o saptamana am scris textul asta pe Facebook. “Cateva intrebari dupa ziua asta. De ce doar 52,3% dintre romani au iesit la vot? Restul nu traiesc in tara asta? Pentru ce sunt ei responsabili? De ce ne mai incurca pe aici? Timisoara 44,72% – este rusinos. Satu Mare 41,23…jenant.Cluj 51,45%..urat. Iasi…48,4%. 1 din 2 romani nu vrea sa isi aleaga presedintele? In cazul asta sa ne lase.

Bine ca se bat oamenii din diaspora sa voteze. #RESPECT. La fel si la Bucuresti – 64,52% #RESPECT Bucuresti. De ce nu avem o demisie in clipa asta..si ma refer la ministrul de externe? PS: Pe 18 septembrie…scotienii au respins independenta de Marea Britanie. Referendumul a inregistrat o prezenta istorica, de 84,5%. Noapte buna, Romania! #yeslavot”

Stiu ca multi dintre noi suntem RESEMNATI. Stiu ca multi dintre noi spunem “TOTI SUNT LA FEL”. Toti suntem SCARBITI de clasa politica. Stiu ca de multe ori am ales RAUL CEL MAI MIC. Poate ca si acum e fix acelasi lucru. Dar MERITA sa incercam sa alegem candidatul care poate sa ne ofere un viitor mai bun. Este momentul sa ne IMPLICAM.

bugnar

Democratia este sa NU LASI pe altcineva sa voteze pentru tine. Votul nu este o OBLIGATIE, votul este un drept. Daca votezi demonstrezi ca ITI PASA. Daca iti pasa inseamna ca deja ai INTELES despre ce este vorba. Momentul asta prin care trecem este unul in care suntem obligati sa ne IMPLICAM. Este o SANSA care ni se ofera la 5 ani si este de bun simt sa PROFITAM de ea.

CRED in romanul ala cu minte limpede care decide pentru viitorul lui, cred ca dorinta asta de schimbare ne scoate din casa, cred ca exemplul romanilor de afara este unul bun si pentru romanii ramasi in tara, cred ca semnalele din tarile civilizate ne pot ghida sa alegem un viitor mai bun pentru noi.

Este vorba despre JUMATATE de ora din viata ta. 30 DE MINUTE in care iti poti decide singur viitorul. Vorba Mihaelei Radulescu “Iti place sa iti aleaga altcineva casa in care traiesti? Sau sa iti aleaga cineva barbatul, sotia? Vrei sa iti alega altcineva copilul?” Nu cred asta. Hai sa le dam un POKE tuturor celor din clasa politica. Hai sa ii trezim, hai sa ne trezim. Hai sa iesim la vot si sa aratam ca NE PASA.

Sursa foto: Toy Division


2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.