BLOGU LU' OTRAVĂ

Monday

26

September 2011

24

COMMENTS

dragostea e ca un cutremur de multe grade pe scara richter

Written by , Posted in Diverse

O vezi, iti place, va intalniti, va cunoasteti, vorbiti, te incanta…te-ai indragostit. Ce poate sa fie mai frumos?

Ai fost lovit. Si acum ce faci? Cum reactionezi? Nu e usor de gestionat sentimentul asta. Cu procedezi? Iti dau un sfat: stai pe loc. Nu fugi in directia complet opusa. Trage aer in piept. E bine. Nu intra in panica. Nu fugi de sentimentele pe care le ai. Nu iti infrana sentimentele. Sunt ale tale. Tu le ai. Asa simti tu. Si nu e gresit. De ce sa faci asta? Nu ai motive. Ramai in casa. E ca la un seism. Nu incerca sa scapi fugind pe scari.

Cei mai multi oameni au murit la cutremur de pe scara. E cel mai nesigur loc dintr-un bloc. Ramai acolo. Unde esti. Poti sa iti pui centura de siguranta. Chiar e ok. Nu te alerta inutil. E ca si atunci cand te ploua dar ai umbrela. De ce sa arunci umbrela din mana si sa ramai in ploaie?

Traieste intens sentimentul. Curat, frumos. Ai fost prins. Ai mainile si picioarele legate. Ai catuse si este singura data cand ai motive sa ridici mainile si sa arati ca ai mainile legate. Iti pierzi cunostinta? Si ce daca. E un caz fericit. Ti-ai pierdut cunostinta si nu esti pe un pat de spital de la Floreasca.

“Iubirea, cei ce-s tineri – acesta-i adevărul – în inimi nu o poartă, ci mai curând în ochi”, William Shakespeare

Lasa sangele sa zburde prin trup, ascundeti-va unul in celalat. Respirati impreuna, amestecati-va trupurile goale in linistea noptii, sunteti doua molecule care se unesc. Doi magneti care se lipesc instant unul de altul. Porii tai se deschid. Si printr-o palnie uriasa iti sunt umpluti cu lichid divin, topititi-va lin unul in bratele celuilalt.


24 Comments

 1. zeze
 2. Mioara
 3. Andreea
 4. livia
 5. Cristina
 6. Cristina
 7. Ana
 8. Alexandra
 9. SummerLove
 10. george
 11. Katia
 12. Denna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.