BLOGU LU' OTRAVĂ

Saturday

10

December 2016

0

COMMENTS

Fara daruri, Craciunul nu este Craciun.

Written by , Posted in Bucurestiul meu, Diverse

Craciunul este despre familia care se reuneste in casa si se bucura impreuna de liniste in armonie deplina. Craciunul este despre amintiri, despre momentele din copilarie, despre cadourile de la Mos Craciun si despre emotia aia frumoasa care cuprinde sarbatoarea asta cum nicio alta sarbatoare nu o face.

Imi amintesc cu ce emotie asteptam venirea Craciunului. Cu ce emotie ma pregateam sa merg impreuna cu tatal meu la Teatrul de Comedie unde venea Mosul an de an. Ne adunam toti pustii in foaier si asteptam momentul in care sa intram in sala. Plin de emotii. Curiosi sa aflam ce ne aduce mosul dar si emotionati de intalnirea cu el si de momentul in care trebuie sa spunem o poezie sau sa cantam ceva. Partea asta nu imi placea foarte tare pentru ca mereu am fost emotiv. Imi aduc aminte ultima data cand am fost la Mos la teatrul. Imi aduc aminte ca am primit o gramada de dulciuri si ceva ce mi-a marcat copilaria si adolescenta intr-un mod tare placut.

Am primit caseta cu albumul romanesc pe care l-am ascultat cel mai mult in adolescenta. Pentru ca Tudor Chirila juca la Comedie s-a gandit sa imi puna in punga de cadou o caseta cu primul album Vama Veche – “Nu am chef azi”. Album pe care il stiu si acum cap coada si cu care am o gramada de amintiri din adolescenta. Tin minte si acum ca incepea cu Calul din Marlboro, Nu am chef azi, Sha la la la, Iubeste – mainile si ochii, Sweet little nightmare, Armata – care avea si versuri mai dure un pic, Sf. Petru care ne trata cu tutun, Cloud, Vama Veche Raggae, Atentie se inchid usile si The Band. Este albumul romanesc al adolescentei mele. Si despre asta este Craciunul. Despre daruri si despre bucuria de a primi si a darui.

Pentru ca fara daruri, Craciunul nu este Craciun o sa va invit la cel mai cool eveniment din perioada asta: V for Vintage, cel mai mare târg de design contemporan și cultură vintage, spune PREZENT de sărbători. V for Vintage Christmas Concept se afla la prima editie si va avea loc pe 17 și 18 decembrie. Christmas Concept pregătește o selecție de cadouri creative care te răsfață vizual, tactil, olfactiv și gustativ. Obiecte de ceramică sau porțelan, bijuterii și accesorii de autor, design de obiect, articole de design vestimentar, minunate creme și parfumuri bio, vintage autentic.

targ

O selecție atent curatoriată de V for Vintage și Artmark. Și cum vrem să îți delectăm toate simțurile, la Christmas Concept ai o selectie extinsă dedicată artei culinare – gourmet.  Artmark ne întampină cu multa ARTĂ, o expoziție a numelor de referinţă în arta noastră plastică, precum: Ştefan Luchian, Iosif Iser, Camil Ressu, Ştefan Dimitrescu, Nicolae Dărăscu, Nicolae Tonitza,Theodor Pallady, Gheorghe Petraşcu, Rudolf-Schweizer Cumpăna, Alexandru Ciucurencu, Corneliu Baba. Pe scurt, de la Nicolae Grigorescu la Adrian Ghenie.

targ1

Mai multe detalii depsre eveniment gasiti AICI.

CÂND: Pe 17 și 18 decembrie 2016
UNDE: La Galeriile Artmark (Palatul Cesianu Racoviţă, Str. C.A. Rosetti, nr. 5

Deschidem sâmbătă și duminică de la 11:00 până la 20:00.
Bilet de intrare 10 lei.
Come and Christmas with us!?⭐?

#vforvintage #christmasconcept


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.