BLOGU LU' OTRAVĂ

Wednesday

14

December 2016

0

COMMENTS

Make it the December to remember

Written by , Posted in Diverse

Un proverb romanesc spune ca “Decembrie mantuie anul, dar incepe iarna.” Luna asta are ceva special. Parca din momentul in care auzi primul colind la radio incepi sa te bucuri. Imi place foarte tare starea asta pe care o am in decembrie. Desi este frig afara si geaca imi este de multe ori incomoda – parca luna asta are ceva special. Nu poate sa fie comparata cu nicio luna de iarna.

Decembrie e unica pentru toate lucrurile pe care le are, pentru toate starile prin care treci in perioada asta. Decembrie este responsabila de faptul ca esti mai tandru cu cei din jur, decembrie este responsabila de emotiile pe care le ai cand primesti un gand bun de la cei dragi, cand desfaci un cadou, cand mananci un cozonac burdusit de nuca, cacao si stafide. Decembrie este responsabila de starea de bine de la party-ul de final de an impreuna cu colegii de la birou, decembrie este de “vina” pentru ca daruiesti mai mult in luna asta, pentru ca vezi mai multi oameni care zambesc, pentru ca vezi luminitele de pe Magheru, pentru ca in casa miroase a brad sau pentru ca cei mici sunt emotionati si vor sa il vada in carne si oase pe 6 pe vestitul Mos Nicolae. Decembrie le are pe toate.

Craciunul este ziua care tine timpul impreuna iar decembrie este luna in care toti oamenii isi aduc aminte de lucrurile frumoase pe care viata asta ni le ofera. Este o luna speciala din toate punctele de vedere. Este luna in care imparti momente frumoase alaturi de cei dragi si cu ele urmeaza sa te hranesti o buna perioada de timp. In decembrie, mai mult ca in oricare luna a anului ai ocazia sa fii tandru, afectuos, iubitor cu cei apropiati, decembrie este luna in care timpul petrecut in familie este cel mai bun si mai frumos lucru care ti se poate intampla.

Eu o sa va zic ca cel mai mult astept petrecerea cu familia. O sa impodobim bradul, asezam masa, stam impreuna si ne aducem aminte de momentele frumoase ale anului ce urmeaza sa se incheie. Este unul dintre cele mai frumoase momente din an si il astept de fiecare data cu mare drag. In decembrie impachetezi fiecare zi in tandrete. Porneste in calatoria prin Lilaberg, ofera tandrete in fiecare zi si poti castiga un cadou Milka de Craciun. Provocarile sunt foarte tari si o sa va dau cateva exmple pentru ca toti ne regasim in ele:

  • Pe cine n-ai mai văzut de ceva timp? Trimite-i o felicitare cu un moment drag vouă!
  • E timpul să fii tandru cu un coleg. Împachetează un gând frumos și fă-i ziua mai bună!
  • Astăzi la cine te gândești cu drag? Creează o felicitare animată cu voi!

Toate detaliile le gasesti pe cadouritandre.ro

Asa ca: Hello December, you’re the last one so be the best one!

milka


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.