BLOGU LU' OTRAVĂ

Saturday

8

October 2016

0

COMMENTS

Ghidul tau pentru un eveniment de poveste

Written by , Posted in Diverse

Imi plac oamenii curajosi care au inceput business-uri misto, s-au tinut de treaba si acum sunt foarte, foarte smecheri pe ceea ce fac. Este cazul si omului meu Nicu care are un business foarte misto pe care l-a crescut tare frumos. Acum face un eveniment misto si cred ca toate femeile care sunt in prag de nunta trebuie sa mearga la acest eveniment.

În week-end-ul 21 – 23 octombrie 2016 te așteptăm la The Wedding Gallery în Concept Store IRIS

Am adunat în atelierul nostru de creație toate ingredientele pentru o nuntă așa cum ai visat. Fiecare colț îți spune o poveste, fie că este WEDDING IN NATURE, COLORS OF 2017 sau NUNTA LA MANSARDĂ. În stil clasic sau modern, minimalist sau vintage chic, toate elementele și set-up-urile prezente în galerie sunt atent selectate și pregătite, de oameni plini de pasiune și dragoste pentru frumos.

chic5

În acest spațiu elegant și delicat, inspirat de creațiile noastre și ale partenerilor noștri, va fi ușor să îți imaginezi nunta ta de poveste. Consilierii The Wedding Gallery te vor însoți pas cu pas în această călătorie minunată pentru a-ți dezvălui toate secretele unei nunți memorabile, pline de rafinament, în tendințele anului 2017.

nuntalamansarda5

În acest week-end avem pentru tine și câteva momente surpriză. Doi dintre cei mai renumiți floriști internaționali – Linda Nielsen (Danemarca) și Saroch Promsiri (Anglia) vor face demonstrații live sâmbătă 22 oct, între orele 14:00 – 15:00. Iar duminică 23 oct, în același interval orar 14:00-15:00, designerul floral Nicu Bocancea îți va realiza buchetul de mireasă mult visat. Sunt binevenite sfaturile unor floriști reputați când vine vorba de alegerea aranjamentelor florale pentru nunta ta. Mai multe detalii gasiti AICI.

Program The Wedding Gallery:

Vineri 15.00 – 21.00
Sâmbătă 10.00 – 21.00
Duminică 10.00 – 18.00

Intrarea este libera.

Contact: Concept Store IRIS – Bucuresti, Calea Mosilor nr. 34 – 0732148255; atelier@florariairis.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.