BLOGU LU' OTRAVĂ

Saturday

8

October 2016

1

COMMENTS

“Zambetul este drumul cel mai scurt intre doua inimi.”

Written by , Posted in Diverse

Acum cateva luni am scris pe blog despre momentul in care am decis sa fac treaba asta si mai ales despre cum au decurs lucrurile inca de la inceput. Materialul in gasiti aici. Acum o sa va mai dau cateva detalii despre el.

Zambetul perfect?! Pentru el s-a creat aparatul dentar, asa incat dintii sa traiasca sanatosi si aliniati. Cel mai mare beneficiu al ortodontiei dureaza toata viata, mai ales daca din cauza problemelor dentare nu va simtiti in largul vostru in orice moment al vietii.

Zâmbetul vorbeste depre oricine si reflecta mai ales increderea de sine a beneficiarului.

Aparatul dentar – solutia de indreptare a dintilor

Niciodată nu este prea târziu să aveţi un zâmbet sănătos şi atrăgător! Pentru cei mai multi un zambet frumos este cel mai mare beneficiu dupa purtarea unui aparat dentar. Dintii cu inghesuiri sunt greu de intretinut, aceast lucru duce la aparitia cariei dentare, a bolii parodontale si in final la pierderea dintilor. Ocluzia sau “muşcătura” incorectă determină uzura anormală a suprafeţelor dentare, eficienţă scăzută a funcţiei masticatorii, stres la nivelul ţesutului gingival şi suportului osos al dinţilor şi de asemenea probleme în articulaţia temporo-mandibulară. Toate acestea pot determina dureri de cap cronice, dureri ale musculaturii feţei şi gâtului. În lipsa tratamentului problemele se agravează, devenind mai complicate şi mai costisitoare în viitor.

dent

Există concepţia greşită că ortodonţia este doar pentru copii şi adolescenţi, însă în realitate orice persoană, indiferent de vârstă poate beneficia de tratament!!!

Fiecare zâmbet începe cu o consultaţie iniţială!

Vi se va face o examinare iniţială completă şi vi se vor prezenta opţiunile terapeutice. În această şedinţă se adună date cu privire la istoricul dumneavoastră medical şi se face un examen clinic complet, inclusiv amprente, fotografii şi radiografii, care să permită stabilirea unui plan de tratament individualizat.

Exista mai multe tipuri de aparate dentare:

-aparate metalice
-aparate ceramice
-aparate Sapphir
-aparat lingual Incognito (aparat dentar invizibil, care se monteaza pe interiorul dintilor, confectionat din aur si personalizat pentru fiecare pacient in parte intr un laborator unic in lume).

dent1

Un zâmbet frumos atrage atenția si intotdeauna ne amintim de o persoana care are un zambet atractiv! De cele mai multe ori evaluarea propriului zambet este una emotionala, ce ne afecteaza increderea in noi, ne face cateodata sa evitam sa zambim larg in fotografii sau chiar sa ne faca sa ne rusinam sa raspundem zambind unei persoane ce la randul ei ne zambeste.

Statisticile ne spun ca 45% dintre oameni emit judecati de valoare cu privire la alte persoane dupa modul in care percep zambetul acestora si alti 75% admit ca un zambet frumos ajuta din punct de vedere psihologic o persoana! De aceea cere parerea unui specialist ce tip de aparat dentar ti se potriveste!


1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.