BLOGU LU' OTRAVĂ

Monday

12

October 2015

0

COMMENTS

“I think the thing to do is enjoy the ride while you’re on it.”

Written by , Posted in Diverse, Travel

Cand exista oameni misto care sunt ajutati de alti oameni misto sa faca lucruri misto este formula ideala. Despre formula ideala vorbim in postarea de astazi. Locatia: Miercurea Ciuc…locul unde in vara am fost la Dirt on Fire…evenimentul: Desperados Wild Takeover, hastagul oficial:  #WildTakeover, distractia: puteti sa vedeti din poze. Plus: baietii de la 10 lucruri, Draghia si inca cativa oameni foarte, foarte misto: Alexia, Catalin, Mihai, etc.

Desperados continua party-urile wild din acest an cu un after party pentru o competitie de enduro. Ne-am urcat vineri in masina si am plecat la Miercurea Ciuc. Un oras in care incep sa ma simt din ce in ce mai bine. Dupa un popas la restaurantul San Gennaro – unde se mananca cele mai bune mancaruri cu trufe – am fugit la Grund – clubul lui Kinda Geza – cel mai bine cotat snowboarder din Romania. Sambata eram gata pentru ziua cea mare. Ne astepta o zi de dirt riding la Miercurea Ciuc, pe un traseu plin de adrenalina si cu o priveliste panoramica asupra orasului si muntilor din imprejurimi. Motocross si supercross, niste sporturi pe motoare de teren care fac spectacol pe orice vreme si pe orice traseu. Prin Desperados am cunoscut toata familia de sporturi de genul, de la hard enduro la supercross, si la fiecare eveniment am vazut cum aceste sporturi extreme se dezvolta pe teren romanesc si iau amploare de la an la an.

#WildTakeover4
Un punct central in toata aceasta intalnire de comunitati a fost petrecerea de dupa unde Desperados a preluat controlul hangarului de langa traseu si l-a transformat in locul perfect pentru o petrecere extrema, cu basii la maximum si o priveliste de neuitat asupra orasului la asfintit. Se poate vedea si in poze ca petrecerea a fost foarte tare.

2ui

“I just enjoy being along for the ride.” Darrell Royal

56

Foto: Catalin Olteanu

Am vazut la cursa sportivi talentati in multe sporturi cum e si Kinda Geza si mai ales am vazut ce inseamna o comunitate dependenta de adrenalina, care se aduna cu fiecare ocazie si petrece la fel de bine cum se da pe motoare. Pe scurt, despre sporturile cu motor care nu se-ntampla pe asfalt ar trebui sa stiti ca in Romania sunt numeroase si din ce in ce mai populare. Prin padure, pe trasee clar stabilite sau nu, avem sportivi care se dau cu motorul la enduro, motocross si sporturile hibride dintre ele. Sunt oameni care imping motoarele si motivatia la maximum pana trec linia de finish si care pastreaza setea de adrenalina si dupa ce dau casca jos si parcheaza motorul in garaj.

87


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.