BLOGU LU' OTRAVĂ

Monday

23

July 2018

0

COMMENTS

I’ll be back next year!

Written by , Posted in Music

Electric creste de la an la an si creste frumos. Este al 3-lea an consecutiv in care ajung la Bontida si mi se pare ca mai bine. Din ce in ce mai bine. Electric a devenit foarte misto pentru ca ofera oamenilor care vin la Castelul Banfi o gramada de locuri in care sa se simta bine.

Electric 2018 mi-a placut in primul rand pentru diversitatea de scene cu muzica si apoi pentru atentia la detalii. Fiecare scena era gandita si cosntruita cat mai diferit, la final habar nu aveai ce sa zici despre alegerea unei scene care sa imi placa cel mai mult. Asta pentru ca este imposibila aceasta alegere. Scena facuta de Havana in padure (Hideout by Havana Club), Hangar by BT si cea de hip – hop au fost preferatele mele. Pentru modul in care puteai sa o arzi dupa ce treaba de la scena mare se termina sau in timpul zilei. Mi-a placut foarte tare atmosfera, oamenii si muzica de vineri seara de la scena Hideout. Apoi tot ceea ce au reusit oamenii astia sa faca la Bontida trebuie laudat si mentionat. De la sistemul de bratari care a functionat ireprosabil pana la diversitatea de locuri si spatii in care oamenii se putea relaxa in pauzele dintre concerte, la parcari si transport, la decenta unor branduri din a trece la next level si a nu face un festival cu logo-uri gigantice ci a se gandi la integrarea in peisaj cat mai natural, mai firesc si mai de bun simt. Si aici ma refer la interesul dat pentru activari smart. E momentul pentru content misto.

Mi se pare ca arata din ce in ce mai occidental, din ce in ce mai ca afara. Si chiar nu ai de ce sa te plangi. De la capitolul mancare – unde diversitatea este din ce in ce mai mare de la an la an – la bautura si la activarile misto ale brandurilor din filmul asta – pana la tot ceea ce este legat de logistica, securitate si toate lucrurile care te fac sa te simti cat mai bine in festival si sa te bucuri de muzica si de relaxare alaturi de prieteni. Si uite asa ne-am bucurat de nebunia liber exprimata pe scena de hip-hop unde oamenii dansau si bagat freestyle la greu, asa ne-am bucurat si amintit de tinerete in momentul in care cei de la Glo l-au adus pe Haddaway sa ne faca nostagici si sa ne aminteasca de copilarie, asa ne-am bucurat de momentele emotionante din timpul concertului lui Jessie J si tot asa am vibrat la nebunia facuta de Elrow joi seara si la show-ul celor de la Subcarpati.

Mi s-a parut ca anul asta a fost mult mai multa lume ca anul trecut si abia astept la anul sa il conving pe Codin sa vina pentru ca cei de la Biutiful ai facut un lounge de toata frumusetea. O sa va las mai multe fotografii care sper sa va convinga sa veniti la anul la Bontida. In cele 5 zile de festival, peste 200.000 de oameni s-au bucurat de experienta Electric Castle, printre ei turisti straini veniti din peste 30 tari. Sa nu uitati:  Regula #1 la Electric Castle: I’ll be back next year!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.