BLOGU LU' OTRAVĂ

Thursday

31

October 2013

0

COMMENTS

I’ll meet you in Paris

Written by , Posted in Diverse

Dupa revolutie era intrebarea aia „ce ai facut in ultimii 5 ani”. Eu stiu ce am facut in ultima luna. Am citit 68 de blogguri.

Pentru ca sunt in juriu la Scoala de Beauty Blogging by L’Oréal Paris mi-am luat in serios treaba si am facut urmataorele lucruri: am citit ce au de spus 68 de bloggerite – cu 23 mai mullte decat anul trecut – asta inseamna ca lucrurile merg din ce in ce mai bine, am dat note, am fost ingaduitor, am fost sever, am trecut prin toate starile, am stat pana dimineata la 5, am baut multe cafele si am citit. Si iar am citit.

Unele mi-au placut mai mult, altele mai putin. In etapa a doua insa am avut o surpriza foarte placuta:  fetele si-au facut temele. Nu cum eram eu la scoala.

Au fost fix pe tema si mi-au facut viata grea. Am fost foarte darnic la note. Lucru care nu mi se intampla in general.  Si uite asa am ales cele 10 finaliste. Lista o puteti vedea aici.

Incepe sa imi placa din ce in ce mai tare rolul asta. Acum insa icepe greul. Cine merge la Paris? Pana pe 11 noiembrie, cele 10 concurente vor trebui sa-si probeze calitatile si atu-urile de bloggeri de beauty, tratand doua teme desemnate de juriu  si realizand doua review-uri.  Ziua cea mare se apropie: pe 15 noiembrie aflam castigatorii.

“In Paris, everybody wants to be an actor; nobody is content to be a spectator.” Jean Cocteau

Va reamintesc miza: premiul cel mare: o calatorie la Paris (un weekend pentru doua personae) + redesign profesionist al bloguluiProduse L’Oréal Paris; intalniri cu membrii juriului – workshop de creative writing,  strategie editoriala sau training special cu unul dintre jurati (Cristina Bazavan, Alice Bursuc, Yo).

Am avut ce invata de la fete: make-up, frumusete, trenduri. Si am vazut ca la capitolul beauty vin din spate fete care stiu ce vor si care isi fac foarte bine treaba. Fete pe care le vad cu ochi foarte buni in aceasta industrie pe viitor. Mi-a placut sa vad seriozitate, creativitate, teme respectate, originalitate si talent. Viitorul  suna bine in acest domeniu. Va prezint lista cu fete. O sa auziti de ele cu siguranta cat de curand.

  1. Buruiana Anca – http://xmakeupyourmindx.blogspot.ro/
  2. Tatucu  Ana-Maria – http://www.beautybarometer.com/
  3. Pavel Cristina – http://www.shoppingtherapy-cristina.com/
  4. Alina Diana – http://adiana.ro
  5. Rosu Diana Felicia – http://boondysbox.blogspot.co.uk/
  6. Vladareanu Aleka Sarah – http://www.sunshine-sarah.com
  7. Dragason Maria – http://www.special-koko.com
  8. Dumba Gabriela – http://www.pentrudive.com/
  9. Chicu Ionela – http://federova.blogspot.ro/
  10. Dediu Loredana – http://pinkyheels.blogspot.ro/


Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.