BLOGU LU' OTRAVĂ

Monday

28

October 2013

36

COMMENTS

“Atunci cand iubesti, sufletul tau este ca un diamant care se slefuieste.”

Written by , Posted in Diverse

Exista cateva lucuri in viata asta care chiar conteaza. Azi o sa vorbesc despre unul dintre ele. Dragostea. Este cel mai frumos si mai plin de incarcatura sentiment de pe pamant.

Toata viata mi-am dorit sa cunosc un om dupa sufletul meu. Un om sensibil si bland, calm si bun. Un om puternic dar in acelasi timp care sa aiba nevoie de protectia mea, un om care sa fie acolo cand am nevoie si invers, un om cald si sincer.

O femeie frumoasa pana in maduva oaselor, cu atitudine, cu niste ochi blanzi. O femeie in toata puterea cuvantului. Nu stiu sa exprim in cuvinte sentmentul pe care il traiesc acum. Cei care nu au trait pana acum minunea asta de sentiment care se numeste iubire…nu cred ca poate exista in realitate. Nici eu nu credeam ca exista asa ceva.

Si de fiecare data cand traiam ceva la o intensitate de 100 de ori mai mica decat cea de acum…imi faceam filmele mele. Credeam ca aia e. Acolo e intensitatea aia maxima a sentimentului. Ce traiesc acum este ceva pentru care nu exista cuvinte sa exprime aceasta stare. Cei care au trecut si trec prin asa ceva stiu despre ce vorbesc…cei care nu au avut parte pana acum de asa ceva sunt sceptici…si spun ca nu exista.

Va spun cu mana pe inima ca exista, ca in momentul de fata am gasit raspuns la una dintre cele mai importante intrebari legate de viata mea. Daca exista in realitate femeia aia la care visez de cand ma stiu. Exista. Si va doresc din tot sufletul sa traiti si voi sentimentul asta…sa credeti in el si sa va bucurati cand ajungeti sa o gasiti/il gasiti.

“Eu consider ca pe cat de mult iubesti, pe atat de bogat sufleteste, frumos, liber si puternic ești. Atunci cand iubesti, sufletul tau este ca un diamant care se slefuieste. O fata indragostita este frumoasa, puternica si fermecatoare, iar fetele trebuie sa fie conștiente de asta. Maia Morgenstern OK Magazine.


36 Comments

 1. scrum
 2. g
 3. t
 4. Diana
 5. Anca
 6. Gabriela
 7. Ala mic
 8. eri
 9. Viorelle
 10. .
 11. Asim
 12. eu
 13. icandoit
 14. lauren
 15. Nu.
 16. AndreiB
 17. gabriela
 18. MosCraciun
 19. Florra
 20. vlad
 21. MsK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.