BLOGU LU' OTRAVĂ

Monday

2

December 2013

3

COMMENTS

“Iti multumesc pentru ca imi esti prieten”

Written by , Posted in Diverse

Daca asculti in jur auzi tot felul de povesti. Oameni care se grabesc sa plece din lumea asta. Fara voia lor si lasand un mare gol tocmai prin disparitie. Pe majoritatea ii invinge boala.

De la un om care a apucat sa se bucure de propriul tata doar 22 de ani…va transmit un mesaj de care va rog sa tineti cont. Imi doresc ca oamenii sa se bucure mai mult de oamenii din jurul lor. Sa nu se teama sa isi exprime sentimentele fata de iubiti, parinti, prieteni. Imi doresc sa va sunati parintii mai des, sa vorbiti mai mult cu ei, sa faceti treaba asta cu toti oamenii dragi.

Exista prietenii din alea in care oamenii nu se vad ani de zile insa relatia ramane aceeasi. Oameni care se simt. Care comunica rar dar o fac teribil de bine. Spune prietenilor tau ca ii iubesti, ca esti mandru ca iti sunt prieteni, ca esti un norocos tocmai pentru faptul ca ii ai. Hai sa ne spunem unul altuia ce simtim. Sa sunam un prieten doar ca sa ii spunem “Iti multumesc pentru ca imi esti prieten”.

Sa sunam fara niciun scop. Pur si simplu. Stiu ca e greu si nu va vine sa faceti asta. Insa merita incercat. Ce poate sa fie rau? Poti sa auzi un “Multumesc. Si eu”. Cu omul de langa noi sa facem fix acelasi lucru. Sa nu mergem pe ideea “stie ca il iubesc”. Asa e…stie..doar ca e bine sa ii amintesti din cand in cand asta. Poate mai des decat o faceai pana acum.


3 Comments

  1. Dianne Monicaa
  2. Ioana Piscan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.