BLOGU LU' OTRAVĂ

Thursday

5

December 2013

4

COMMENTS

Pentru cine ne aranjam?

Written by , Posted in Diverse

Azi am onoarea si placerea sa am o invitata pe blog. Este vorba despre prietena si fosta mea colega Daiana Anghel. Cine putea sa vorbeasca mai bine despre acest subiect daca nu o femeie 🙂

Eu zic ca ne aranjam pentru barbati. Si acum sa argumentez…

Da, stiu, am auzit ca nu ne imbracam pentru barbati, ca ei oricum nu acorda atentie, bla bla. Gresit! Barbatii acorda atentie, poate chiar mai multa decat femeile si ne imbracam pentru ei in aceeasi masura in care ne imbracam pentru femeile din jurul nostru. Mai mult decat atat, nu ne imbracam pentru noi ca sa ne simtim mai bine, ci ne imbracam si aranjam pentru a starni reactii pozitive care ne fac sa ne simtim bine. Ca altfel…daca tot ne simtim asa bine cand suntem aranjate si incotopenite, de ce nu stam asa si prin casa?!

Si inainte sa ma contraziceti, va rog sa faceti un exercitiu de imaginatie: Zi mohorata, trebuie sa te trezesti cu noaptea in cap ca sa ajungi pana la Cucuietii din deal, sa iei un pachet cu carnati de la matusa Floarea pentru mama ta. Buuuun…cam cum te imbraci? Daca esti sincera cu tine, recunosti ca s-ar putea sa nici nu te dezbraci de pijamale, te speli pe dinti si pe fata, mergi dupa pachet si dup-aia mai vezi tu, ca oricum esti chioara de somn. Dar daca ar trebui sa te scoli cu noaptea in cap ca dimineata ai o intalnire la cafea cu un potential client pentru firma la care lucrezi, pe care il vanezi de ceva timp si abia acum ai reusit sa-ti faci loc in programul lui si mai stii ca pe acolo isi bea cafeaua si actuala fostului? Eeeeee, se schimba datele problemei! Te asiguri de cu seara ca oja e la locul ei, eventual dormi cu bigudiuri mari pentru volum natural ca sa nu pierzi dimineata prea mult timp, pui tocurile si verifici de 30 de ori daca nu cumva superbul ruj care iti face buzele sa arate pline si carnoase, a ajuns si pe dinti.

Acestea fiind spuse, v-ati dat seama deja ca eu nu cred in sinceritatea textelor turuite pe nerasuflate ca poeziile in clasa a doua, referitoare la cum noi, femeile, nu ne imbracam pentru barbati sau pentru cei din jurul nostru. Pentru ca daca nu ne-am aranja pentru barbati, n-am mai sta cocotate ca niste pupeze pe tocuri de cel putin 12 (de care stim toate ca sunt ale naibii de incomode), nu ne-am pricopsi cu cistite iarna pentru ca “am sfidat frigul sambata seara si am purtat rochia aia care arata mai bine fara ciorapi”(de parca femeile ne admira gambele tonifiate, lungi si subtiri) si cu siguranta n-am purta rochii in care abia respiram dar aratam criminal!

Da sau nu? 🙂

Pe Daiana o gasiti aici


4 Comments

  1. Daiana Anghel
  2. Julie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.