BLOGU LU' OTRAVĂ

Monday

18

July 2016

0

COMMENTS

Locul ala in care esti furat dar asta nu te deranjeaza deloc :)

Written by , Posted in Diverse

In el ai cele mai frumoase si mai intime amintiri, in el ai trait cele mai frumoase clipe, cele mai amuzante.

E locul ala in care va intoarceti doar voi doi dupa o zi de munca, e locul ala unde impreuna cititi inainte de a adormi, e locul ala in care radeti cand va uitati la comedii romantice, e locul ala in care urmariti cu sufletul la gura cele mai tari seriale, e locul ala unde copilasii tai sar si tu incerci sa faci acelasi lucru alaturi de ei…e locul ala in care suntetm furari si nu ne suparam de asta. Suntem furati de somn si asta ne bucura.

Imi aduc aminte de unul dintre momentele cele mai amuzante pe care le-am petrecut alaturi de Diana la inceputul relatiei. Eram impreuna ded cateva saptamani si am dormit la ea. Toate bune si frumoase. Dimineata m-am trezit singur in pat iar peste mine era cainele parintilor Dianei. Stiam ca ea locuieste singura si stiam ca nu are niciun animal. Si soc si aproape groaza ca dimineata m-am trezit cu un caniche peste mine care la lingea pe fata. Acum avem si noi un animal doar al nostru. Pisica Vineri face parte din familie. Sunt sigur ca fiecare dintre voi are cel putin o amintire amuzanta petrecuta in pat.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Pe 11 iulie s-a lansat si in Romania un nou produs in categoria de saltele sub denumirea Napsie  – cea mai confortabila saltea produsa vreodata. Napsie – o saltea care se adapteaza in functie de orice corp, intr-un mod dinamic, indiferent de conformatie, greutate sau pozitie de somn. Nu este nici prea moale, nici prea tare. Isi adapteaza forma in functie de fiecare persoana care sta/doame in pat. Si cea mai tare faza e ca ai 100+1 nopti de testare. Oricand in aceasta perioada se poate returna produsul de catre cumparatori fara explicatii suplimentare. Am pentru voi un concurs la care va invit sa participati. Poti castiga una dintre cele 3 saltele Napsie. Toate detaliiile le gasesti AICI.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.