BLOGU LU' OTRAVĂ

Monday

18

July 2016

2

COMMENTS

Electric Castle nu este doar despre ploaie

Written by , Posted in Music

Cunosti sentimentul ala in care iti vine sa multumesti unor oameni pur si simplu pentru ca sunt misto? Nu am mai trait de multa vreme treaba asta. Si ma gandeam sa spun asta tuturor.

Este pentru prima data cand merg intr-un press trip si imi pare rau ca nu am facut o poza cu toti oamenii cu care am fost la Electric Castle. Daca aveam poza o puneam pe Facebook si ii taguiam pe toti. Nu am facut asta niciodata insa de data asta o faceam. Pentru ca da…Electric Castle 2016 cu trupa asta de soc cu care am fost este memorabil.

Pentru avionul cu Delia si Despot si pentru povestile cu tatuaje la un pahar de whiskey, pentru mometul cand am primit cizmele pe banda unde veneau bagajele cand am aterizat la Cluj, pentru toata organizarea, pentru momentele in care radeam cu Giurcanu despre Tinder si cum rejecteaza ea oamenii la telefon, despre Sanziana cu telefonul ei mereu descarcat si despre incaltarile pe care le tot forta in noroi, despre momentul nebun cu dansul in ploaie de la Skrillex, despre Nourescu si bratara lui plina de bani, despre masa lui Vasile de la Mastercard, despre diminetile in care radeam cu gura pana la urechi impreuna cu Vlad si Andreea si povestioarele lor despre aia mici. Genial show-ul facut de Skrillex, genial concertul Dub Pistols, prajitura curata la Deliric si Silent si tot asa…Eu si Diana va multumim tuturor pentru ca sunteti misto. Si nu sunt vorbe mari absolut deloc. Multumim ‪#‎AperolSpritz‬ pentru un weekend minunat! Andreea si Adela jos palaria. ‪#‎ElectricCastle‬ ne vedem la anul.

Foto: Anca Cheregi

P.S. Si…da, a plouat. Dar dupa ploaie vine curcubeul pe cer. Ca in viata 🙂

Si inca ceva: la anul daca nu o sa ploua organizatorii aduc tunuri de apa 🙂


2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.