BLOGU LU' OTRAVĂ

Friday

16

October 2015

1

COMMENTS

“Ma enerveaza impostura. Faptul ca nu mai ai repere. Sintagma asta “imaginea conteaza” ma enerveaza, ma irita de mor de cativa ani.”

Written by , Posted in Film, Teatru

Si pe mine ma irita cel mai tare tot treaba asta. Ma enerveza, ma infurie, ma frustreaza. Mi se pare ca lipsa asta de valori, de modele..ne duce in jos grav si foarte sigur. Imi place raspunsul la intrebarea asta. Teo Corban o spune fix asa cum trebuie.

“- Ce va irita cel mai mult in lumea in care traim?
– Impostura. Talmes-balmesul asta al valorilor si al nonvalorilor. Faptul ca nu mai ai repere. Sintagma asta “imaginea conteaza” ma enerveaza, ma irita de mor de cativa ani. Pana la agresivitate reactionez cand aud vorba asta. Dar continutul nu mai conteaza? Ce e aia imagine? Imaginea e o minciuna. Imaginea e o spoiala. Este o chestie de conjunctura. Ti se pare asa..ca da bine ceva..dar in spate…Si cu sintagma asta sunt educati generatiile astea care vin din urma. Asta ma irita cel mai mult.”

Nocturne – vineri 16 octombrie de la 23:00 pe TVR 1, TVRHD si TVR+

Teo Corban…despre impostură…Teo Corban…despre impostură…

Posted by Nocturne on Friday, October 16, 2015

 

De peste 14 ani, NOCTURNE patrunde in casele si in sufletele oamenilor care spera intr-o lume mai frumoasa. Si, pentru ca avem nevoie de valori, ne intoarcem cu un nou sezon, din 16 octombrie, la TVR1 și TVR HD, de la ora 23.00. Invitatul Marinei Constantinescu este actorul Teodor Corban, un profesionist sensibil, profund, autocritic, intr-o permanenta cautare a perfecțiunii. Poate și de aceea, pentru rolul din “Aferim!” (2015), a obtinut o nominalizare in cadrul Festivalului de Film de la Berlin, la categoria “Cel mai bun actor”!!!

Pe Teo Corban il puteti vedea in California Dreamin’ (nesfârşit) (2007), 4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile (2007), Francesca (2009), Amintiri din Epoca de Aur 1 – Tovarăşi, frumoasă e viaţa! (2009), Portretul luptătorului la tinereţe (2010), După dealuri (2012), Poziţia copilului (2013), Un etaj mai jos (2015) si Aferim! (2015).

Pe www.tvrplus.ro, gasiti deja arhivata editia NOCTURNE cu Teo Corban. Puteti sa vedeti emisiunea aici.

Marina Constantinescu

Fotografii: Ioana Chiriță


1 Comment

  1. elens

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.