BLOGU LU' OTRAVĂ

Tuesday

20

September 2011

5

COMMENTS

Mituri urbane din copilarie

Written by , Posted in Diverse

Steateam azi si vorbeam despre miturile urbane auzite in copilarie….

Scrum in alcool – asta era clar. Daca puneai scrum de la tigara in alcool sigur o imbatai. O bere in care adaugi scrum de tigara te aduce instantaneu in aceasta stare euforica. Nu am incercat pe propria piele insa stiu pe cineva care a experimentat si rezultatul a fost ca omul a cazut lat. Acelasi lucru se aplica si in cazul in care bei alcool cu lingurita sau cu paiul.

Cantarina in bautura = succes garantat. Fata sare pe tine instant. O mananca grav. Asta era o super poveste. Venea unul mai mare cu un an sau doi si iti spunea treaba asta. Ca el fute cu cantarina. Pune in alcool la un party si fata e a lui. Acum daca e mai multa lume la party de ude stie fata care e baiatul care a pus cantarina? Am cautat sa vad ce este cantarida sau cantarina, asa cum este denumita popular. Despre aceasta substanta, extrasa dintr-o insecta spaniola din specia Lytta Vasicatoria, se spune ca administrata sub forma de pudra uscata, provoaca o erectie indelungata.

Tot despre cantarida am aflat ca este folosita si de medicii veterinari pentru animalele ce trebuie montate. De aia barbatii sunt niste animale.

“Hipocrat avea ştiinţă de acest tratament, iar împărăteasa Livia, temuta şi misterioasa soţie a lui Octavian Augustus, strecura praf de cantaridă în mîncarea unor membri ai familiei imperiale, împingîndu-i astfel să se compromită prin comportamentul lor sexual indecent. Atunci cînd se simte ameninţat, gîndacul Lytta vesicatoria secretă o substanţă iritantă, numită cantaridină, menită să-i alunge pe duşmani.

Cantaridina este însă produsă de mascul şi în timpul copulaţiei, şi are un efect stimulator asupra femelei. Pe lîngă proprietăţile sale excitante şi diuretice, substanţa este şi extrem de toxică, putînd provoca afecţiuni grave ale tractului digestiv, uneori chiar moartea. În 1772, Marchizului de Sade, celebru pentru scrierile sale erotice, i s-a intentat un proces sub acuzaţia că ar fi încercat să otrăvească nişte femei – dorind să le stimuleze sexual, marchizul le oferise dulciuri îmbogăţite cu cantaridă. Femeile n-au manifestat un apetit erotic sporit, în schimb, s-au îmbolnăvit. Ulei inainte de o bauta – asta e lege.”

Sursa: atelier.liternet.ro

Un paharel de ulei inintea unei petreceri intarzie accesul alcolului in tesuturi, dar nu il elimina. Tot te imbeti daca faci exces. Insa nu atat de rau. Raluca – despre care stim ca avea 9 ani la revolutie – poate sa va explice. Ea mi-a explicat si mie.

CD-ul ala de la oglinda care facea praf radarul – nu ai cum sa nu iti amintesti de mitul asta. Toata lumea avea langa bradutul odorizant cd-ul asta magic. Se pare ca suprafaţa lucioasă a cd-ului i-a făcut pe oameni să creadă ca acesta reflectă mai mult decât doar lumina, ci chiar şi razele radarului.

Alte mituri despre care am auzit:

dobermanii innebunesc la 7 ani (daca nu ii impusti e groasa – aveam un prieten de familie care avea unul si era problema mare cu el)

daca mananci morcovi vezi mai bine

daca poftesti la ceva de mancare si nu primesti ti se umfla coaiele

daca inghiti guma ti se lipesc matele

semintele de pe stadion erau prajite de tiganci in oala in care se spalau pe picioare (idem si in cazul porumbului fiert pe plaja)

daca ai mainile reci, esti sincer

daca te masturbezi mult orbesti

daca ti-o tragi din prima seara esti….

fetele cu cercel in limba o sug belea

oamenii cu fruntea lata sunt destepti

barbatii cu nasu’ lung o au mare (asta mergea si cu numarul de la picior)

liliecii se prind in par


5 Comments

  1. alex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.