BLOGU LU' OTRAVĂ

Wednesday

20

January 2016

0

COMMENTS

Momentul in care descoperi cu adevarat linistea

Written by , Posted in Diverse

Ce este cel mai important in viata ta? Care este sentimentul pe care il cauti si care in momentul in care il gasesti esti fericit/fericita? Care este sentimentul ala pe care toate GPS-urile noastre il cauta?

In octombrie 2014 am facut un interviu cu buna mea prietena Ioana Blaj. O intrebam ce este fericirea pentru ea si imi spunea asta: “Stii sentimentul ala de liniste, caldura? Cand simti ca esti plin? Cand nu te gandesti la nimic? Cand nu mai exista notiune de timp si loc si-ti ajunge ce ai in momentul ala? Aia e fericirea pentru mine! Nu stiu cum sa o descriu alfel…” Descoperim linistea in momentul in care ne impacam cu noi insine. In momentul in care nu mai incercam sa luptam sa impacam pe toata lumea. In momentul in care ne bucuram de fiecare moment pe care il traim fara ca in mintea noastra sa existe semne de intrebare legate de cum o sa fie perceputa aceasta bucurie a noastra de catre cei din jur. In momentul in care ne dezbracam de orice si ne place asa cum suntem…in momentul ala am descoperit linistea.

Linistea care este cel mai frumos sentiment, cel mai inaltator, cel mai creativ, cel mai productiv, cel mai sincer, cel mai curat. In momentul in care nelinistea celor din jur, forfotul multimii, nu ne mai deranjeaza linistea noastra…in clipa aia ne dam seama ca am descoperit cel mai frumos loc din Univers. Oaza noasra de liniste este mai frumoasa decat orice loc de pe lumea asta. Admiratia mea celor care au ajuns acolo si succes in drumul lor celor care vor sa ajunga acolo. Celor care vor sa nu mai vor sa fie dusi de valuri, celor care nu vor sa mai tina cont de ce asteptari au cei din jurul lor de la ei, celor care vor sa isi gaseasca calea, celor care stiu ca acela este locul lor. Locul in care ei o sa se simta cel mai bine. Cand esti tu insuti..fix asa cum esti..asumat…esti cel mai fericit.

Linistea este momentul ala de bucurie interioara care nu se poate compara cu nimic. Linistea e tot. Linistea e momentul ala in care vrei sa te bucuri de ceea ce ai. In goana asta nebuna de a face lucruri avem mare nevoie de liniste. Viata nu este despre cat de mult alergi ca sa le bifezi pe toate…viata este despre momentele pe care le traiesti si despre experientele pe care le ai. Bucura-te de liniste si de caldura. Bucura-te ca esti si ramai cine esti si nu incerca sa multumesti pe toata lumea.

Foto: Vali Barbulescu

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.