BLOGU LU' OTRAVĂ

Monday

18

January 2016

2

COMMENTS

Cat inseamna 5 minute pentru o femeie si cat inseamna pentru un barbat

Written by , Posted in Diverse

Exista un moment in viata prin care toti barbatii au trecut cel putin o data. E momentul ala in care ni se ridica sangele in cap, momentul ala in care fierbem exact ca oala care fluiera pe foc, momentul ala in care simtim ca o luam razna.

Postarea de astazi este despre momentele in care noi, barbatii, suferim pentru ca femeile una spun si alta fac. Pentru ca la voi timpul este calculat altfel decat la noi, pentru ca la voi “putin” nu este egalul “putinului” de la barbati. Iesire in gasca. Noi aflam despre treaba asta si putem sa fim gata in 5 minute pe ceas. Daca 5 barbati decid la fara 5 minuta ca la fix se vad in oras la o bere…treaba asta este reala si veridica. Adica in 5 minute – timp real – toti cei 5 sunt gata si se vad la ora stabilita fix in locul stabilit. Fara 1000 de telefoane de pe drum, fara SMS-uri, mesaje pe what’s app, Facebook, poze cu mesaj pe Instagram. La noi 5 minute inseamna fix 5 minute.

Exista si o exceptie care confirma regula: cand barbatii se joaca pe consola FIFA sau diverse jocuri de strategie. Atunci cele 5 minute se pot transforma in 5…ore”

La femei treaba sta cu totul si cu totul altfel. O femeie trebuie sa fie anuntata ca iese din casa cu cel putin 8 ore inainte de evenimentul in sine. Daca sunt mai multe femei implicate in treaba asta…orele sunt mai multe. In traducere libera – sunt gata in 5 minute – inseamna ceva de genul – in aproximativ 45 de minute cred ca o sa fiu machiata. Orele la femei sunt diferite decat la barbati. Ceasul cu ele este foarte ingaduitor.

joefab2_8 copy

Urmatorul pas este sa nimerim locul X in care trebuie sa ajungem. Daca una dintre femeile din grup a mai fost in locul respective …ajunsul acolo o sa fie si mai dificil. Femeile se descurca mai greu decat noi la orientarea in spatiu. Si uite asa nici taximetristul, nici GPS-ul, nici un prieten care stie cum se ajunge in locul respectiv..nu o sa fie de ajutor. Cuvantul uneia dintre ele cantateste cel mai greu in ecuatia asta. Daca barbatii din grup nu au gasit locul…incepe panica. Asta e treaba lor. Femeile se ingrijoreaza mai mult decat barbatii. Desi cateodata nu e cazul. Cu toate astea..in momentele in care chiar e cazul sa se ingrijoreze…ele sunt cele mai relaxate. De exemplu in momentul in care se strica masina…iar misiunea reparatii masinii este o treaba care il priveste exclusiv pe barbat. Asta in timp ce femeile isi fac niste seflie-uri misto pentru Instagram.

Modul in care femeile si barbatii se comporta dupa o despartire.

Femeia sufera la inceput foarte mult iar dupa o luna a trecut deja de soc si e ok. La barbati e exact invers. Socul mare e in momentul despartirii…cand chiar profita la maximum de libertate…dupa ceva timp insa sunt deprimati. Fetele au o bila alba la faza asta.

Cum sta treaba pe Facebook. Dupa o saptamana in care nu au intrat pe net scorul este urmatorul: femeile au 20 de cereri noi de prietenie, 34 mesaje si 156 like-uri…la barbati situatia e urmatoare…dupa aproape o saptamana au aproape un like 🙂

Joe are o campanie care despre asta vorbeste – despre ce isi doresc EI versus ce isi doresc ELE.  Joe Mini Ispite Cocos, Joe Mini Ispite Crema de Lapte pentru femeile care isi calculeaza caloriile si sunt atente cand vine vorba de alimentatie si Joe Big cu crema de alune pentru toti barbatii care vor sa se energizeze K lumea.

joefab2_7 copy

De retinut – ce spun femeile si ce vor sa spuna cu adevarat:

sunt gata in 5 minute = “daca sunt gata in jumatate de ora sa spui merci, mai putin ”

“sunt bine” = “hai ca vreau sa termin discutia. M-ai enervat destul”

“in fine” = “m-ai scos din minti”

“nu am nimic, stai linistit” = “m-ai enervat teribil de tare”

“sunt ok” = “o sa iti intorc eu asta  sa vezi cum e”

“faci ceea ce vrei tu” = “atata iti trebuie sa faci ce ai zis ca faci”

“multumesc mult pentru tot, mi-ai fost de mare ajutor” = “imi vine sa iti dau una in cap”

Si daca vrei sa citesti mai multe despre Femei Vs. Barbati, Fabuloasele stiu mai multe pe acest subiect. Doar conteaza si parerea femeilor, nu?

Location: Stadio

Foto: Tibi Vintur


2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.