BLOGU LU' OTRAVĂ

Friday

8

September 2017

1

COMMENTS

“Nimeni nu imortalieaza ceva ce doreste sa uite.”

Written by , Posted in Diverse

De fiecare data cand plec in vacanta am aceeasi dilema: cu ce fac pozele? Aparat foto versus telefon. Asta este dilema. Discutia e lunga si fiecare dintre cele doua variante ale plusurile si minusurile ei. E clar ca, camera foto o sa iti scoata niste poze mult mai bune insa de multe ori plec la mine doar cu telefonul din comoditate. Iar in ultima perioada producatorii de telefoane mobile su inceput sa scoata tot felul de nebunii. Despre una dintre aceste nebunii o sa vorbim in postarea de astazi.

Inainte de plecarea mea in Bari am primit provocarea celor de la LG sa vad cum se comporta Q6 la treaba in Italia 🙂 Care e treaba cu LG Q6?

LG Q6 aduce tehnologia varfurilor de gama LG la un nivel de pret foarte accesibil.  LG Q6 pune la dispozitie un ecran mare pe un telefon usor de folosit cu o singura mana, una dintre provocarile majore ale design-ului de smartphone-uri din acest deceniu. Telefonul pe care l-am testat eu in vacanta din Italia este practic, usor de manevrat, are un design foarte cool, tot felul de functii care pot sa te ajute sa faci multe nebunii si sa te exprimi cat mai cool in spatiul virtual si un pret foarte accesibil pentru ce ofera.

20170831_03354220170902_022147

Ecranul FHD+ FullVision de 5,5”de pe LG Q6 foloseste formatul 18:9, crescand spatiul de afisare fara a renunta la carcasa ingusta, design-ul “fara rama” ajutând la obtinerea unei ergonomii mai bune si face ca navigarea video, jocurile si multi-tasking-ul sa fie mult mai reale, sa te bucuri de ele intr-un alt mod. Ceea ce publicul tanar isi doreste cel mai mult de la un smartphone: un telefon de dimesiuni mici, usor de manevrat dar cu un ecran mare si care reda materiale foto sau video la o calitate foarte buna.

Citeste si: 4 locuri de poveste de vazut in sudul Italiei

20170901_005537

Si Q6 nu se opreste aici cu noutatile cu care vine. LG Q6 incorporeaza o camera foto selfie cu un unghi larg de 100°, ce permite fanilor de selfie-uri sa includa un grup mare de prieteni intr-o singura poza, fara efort si fara sa se supere cineva din gasca ca nu intra in poza. 🙂

20170901_043906

Mai mult, ca să încurajeze publicul să își păstreze toți prietenii aproape, LG a lansat și un concurs-provocare de selfie-uri pe www.lgq6.ro: participanții sunt provocați să urce pe site cel mai mare selfie de grup, iar câștigătorul va primi un telefon LG Q6. Poți găsi regulamentul de concurs AICI.

20170901_003929_HDR

Pe langa astea, LG Q6 este un telefon foarte durabil. Cadrul sau de metal este construit din aluminiu de serie 7000, un aliaj foarte rezistent si are cu colturile rotunjite pentru a disipa energia de impact in cazul in care il scapam pe jos. Eu m-am bucurat tare de acest telefon in vacanta mea si o sa va las mai jos niste poze facute cu el. #nofilter

20170901_022558

Si mai este de amintit un lucru. LG Q6 are un pret foarte bun. Asta pentru ca si pretul este unul dintre motivele importante. Pretul unui LG Q6 variaza intre 1600 lei si 1800 lei si mi se pare un pret civilizat pentru ceea ce ofera. LG Q6 este disponibil in Romania de la 1 Septembrie la toti operatorii de telefonie mobila, iar mai multe detalii despre acesta puteți gasi AICI.

20170831_234759_HDR


1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.