BLOGU LU' OTRAVĂ

Thursday

21

June 2018

0

COMMENTS

Nu esti in siguranta aici.

Written by , Posted in Film

Mi se pare una dintre cele mai pe val actrite de la Hollywood. A facut niste roluri senzationale in Doubt, American Hustle, Nocturnal Animals, Big Eyes, Julie & Julia, The Fighter sau Arrival. De data asta joaca intr-un serial pe care abia astept sa il vad. Banuiesc ca toata lumea s-a prins ca este vorba despre Amy Adams 🙂

Bazată pe primul roman al lui Gillian Flynn (producător executiv al serialului), miniseria HBO Sharp Objects/Obiecte ascuțite spune povestea fascinantă a Camillei Preaker, o jurnalistă care lucrează la ziarul St. Louis Chronicle. După o copilărie dificilă, Camille se mută din orașul său natal, Wind Gap. Editorul ei o trimite, însă, înapoi în Wind Gap pentru a scrie despre disparițiile suspecte a două fetițe. Odată cu întoarcerea în micul oraș și în casa mamei sale, Camille revine la vechile ei obiceiuri autodistructive.

Amy Adams interpretează rolul principal în primul său proiect de televiziune. Din distribuție mai fac parte Patricia Clarkson, care o interpretează pe Adora, mama Camillei, Chris Messina este Richard, Eliza Scanlen este Amma, sora lui Camille, Elizabeth Perkins o joacă pe Jackie O’Neele, Matt Craven îl interpretează pe șeriful Vickery și Miguel Sandoval este Curry, editorul lui Camille, care a ajutat-o în perioada căderilor ei nervoase.

Miniseria are 8 episoade de câte o oră, toate sunt regizate de Jean-Marc Vallée (Big Little Lies / Marile minciuni nevinovate, Wild / Sălbăticie și Dallas Buyers Club).

Primul episod va avea premiera la HBO și pe HBO GO luni, 9 iulie, de la ora 04:00 (la ora 20:00 va fi redifuzat la HBO).

Sinopsisul primului episod:

Camille Preaker, jurnalistă la St. Louis Chronicle, este trimisă în orașul ei natal Wind Gap ca să scrie un articol despre două fete dispărute, dintre care una a fost găsită moartă și se presupune că a fost ucisă. Cazul care o aduce pe Camille alături de mama ei sufocantă, Adora, tatăl ei vitreg, Alan Crellin, și sora ei vitregă, Amma, scoate la suprafață amintiri traumatizante din copilărie, inclusiv moartea lui Marian, sora mai mică a lui Camille, când aceastea erau la școală. Torturată de trecut și căutându-și refugiu în alcool, Camille reușește să se alăture detectivului Richard Willis și șefului poliției Vickery în căutarea pistelor care ar putea oferi detalii despre cele două fete dispărute.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.