BLOGU LU' OTRAVĂ

Tuesday

26

June 2018

3

COMMENTS

“Parfumul este o modalitate prin care te prezinti, un costum… care difera in functie de cel care il poarta.”

Written by , Posted in Diverse

Iti aduci aminte de mirosul copilariei cand esti intr-un loc unde cineva vinde vata pe zahar. Fix mirosul ala iti aduce aminte de tine impreuna cu ai tai inainte sa va urcati in masinutele care se busesc, in roata sau in trenuletul groazei. Exista parfumuri pe care daca le simti, mintea ta se gandeste la oameni care poarta parfumul respectiv, la locuri unde ai simtit parfumul repectiv.

Parfumul preferat al unei doamne mi se pare ca este oarecum in concordanta cu fiinta sa spirituala.  Daca ea nu foloseste niciunul, natura sa va fi lipsita de parfum. Daca foloseste parfumul de violete, va avea ea insasi aceeasi finete si delicatete. Am cunoscut doua femei care foloseau parfumul de trandafir. Una era o artista, fata batrana, o grande dame, cealalta; era o femeie tanara, casatorita, foarte gratioasa si foarte iritanta. In mod ciudat insa, ele semanau. In ceea ce le priveste pe cele care folosesc parfumul de heliotrop, de frangipan etc., atat cat stiu despre ele, imi este de ajuns. Neindoios, exista o asemanare subtila intre parfum si impresia pe care mi-o fac despre natura unei femei.” Sunt vorbele lui Charles Sanders Peirce, iar ele descriu extraordinar de bine ce reprezinta parfumul.

Mi se pare ca parfumul pentru oricine il foloseste este o forma de libertate, este o piesa de imbracaminte, te fac de neuitat dupa o intalnire cu cineva, este un mesaj, o forma prin care te prezinti sau cum zicea cineva care a facut istorie in aceasta industrie: “este ultima piesa din puzzle-ul unui outfit.” Despre parfumuri vorbim in postarea de astazi. Joia trecuta am avut onoarea si placerea sa fiu de fata la evenimentul Kilian, Perfume as an art, care a marcat inceperea colaborarii dintre Kilian si Obsentum. Evenimentul a avut loc in unul dintre cele mai frumoase locuri din Bucuresti – Palais Ghica Victoria.

Aici am facut cunostinta cu Black Phantom By Kilian. O combinatie letala, fix pentru mine 🙂 Parca nici nu se putea ceva mai bun. Black Phantom By Kilian este un parfum oriental, vanilat si unisex. Black Phantom a fost lansat in 2017, iar creatorul acestui parfum este Sidonie Lancesseur. Parfumul este compus din rom, trestie de zahar, ciocolata amaruie, cafea, caramel, migdale, heliotrop si lemn de santal. Mai jos puteti vedea cat de misto arata acest parfum, iar ca sa-l si mirositi va propun sa faceti o vizita in magazinul Obsentum din Baneasa Shopping City.

“Parfumul este ca o piesa de imbraminte, un mesaj, o modalitate prin care te prezinti, un costum… care difera in functie de femeia care il poarta.” Paloma Picasso

Foto:  Iuliana Cristina Popescu


3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.