BLOGU LU' OTRAVĂ

Monday

17

September 2018

0

COMMENTS

Nu vreau sa-ti fie frica, dragostea mea!

Written by , Posted in Film

Daca ma intreaba cineva care sunt actritele mele preferate..cu ele doua incep. Mi se par extrem de talentate si rolurile pe care le-au facut pana acum sunt minunate. Am placerea sa va recomand un film cu Marion Cotillard si Charlotte Gainsbourg. Ce poate sa fie mai bine?

După 21 de ani, 8 luni și 6 zile, fantomele iubirilor trecute se-ntorc de nicăieri. Les fantômes d’Ismaël / Fantomele lui Ismael în regia lui Arnaud Desplechin cu  Marion Cotillard, câștigătoarea Premiilor Oscar, BAFTA, Globul de Aur și Premiul César pentru cea mai bună actriță în 2008, Charlotte Gainsbourg, actriță premiată la Cannes și distinsă cu un Premiu César și Mathieu Almaric, distins în 2013 cu Premiul pentru César pentru Cel mai bun actor. A deschis cea de-a 70-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Cannes și Festivalul de Film de la New York, în 2017.

Povestea

Înainte de începerea filmărilor pentru noul său lungmetraj, viața unui cineast este dată peste cap de reapariția unei iubiri pierdute… După mai bine de 21 de ani, Carlotta revine în viața celui care o crezuse dispărută pentru totdeauna. Întoarcerea fostei iubiri îl găsește pe Ismael într-o relație cu Sylvia, încercând să-și refacă viața, în timp ce lucrează la un nou film pe care îl regizează. O producție în care și viața personajului său pare să o ia razna.

Filmul intra din 28 septembrie in cinematografe.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.