BLOGU LU' OTRAVĂ

Friday

21

July 2017

1

COMMENTS

O comedie dezlantuita despre libertate si bucuria de a trai fiecare zi la maxim.

Written by , Posted in Film

Daca sunteti in cautarea unei comedii in perioada asta..am o recomandare pentru voi. La pazza gioia, in regia lui Paolo Virzì, o comedie nebuna despre libertate si bucuria de a trai fiecare zi la maxim. O prietenie imprevizibila si emotionanta, intre două fugare, in cautarea iubirii.

Povestea a doua femei total diferite care ajung sa se apropie într-un context mai putin obisnuit: în timp ce sunt internate la un sanatoriu de psihiatrie din Toscana. Beatrice are o imaginatie bogata si vorbese încontinuu. Se crede contesa miliardara si îi place sa creada ca are liderii globali la picioare.

Donatella este o tanara introvertita, fragila, cu trupul acoperit de tatuaje, prizoniera a propriului mister. Amandoua sunt paciente la Villa Biondi, o clinica psihiatrica progresiva, dar sigura.

Noul film al lui Paolo Virzì spune povestea prieteniei imprevizibile si emotionante dintre cele doua femei ce evadeaza din clinica psihiatrica în care sunt internate, pentru a cauta iubirea si fericirea într-o casa de nebuni fara acoperis: lumea “de afara“ a oamenilor “sanatosi la cap“.

cov cove coverlg covv

Festivaluri: Cannes 2016 (Quinzaine des Réalisateurs), Varsovia 2016, Chicago 2016, Valladolid 2016; Prezentat în premiera în Romania la TIFF 2017.  Premii: Premiul publicului – Valladolid 2016. Filmul poate sa fie vazut aici.

afis


1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.