BLOGU LU' OTRAVĂ

Wednesday

16

November 2016

0

COMMENTS

Pentru ca muzica educa spiritul

Written by , Posted in Music

Intotdeauna mi-au placut lucrurile bine facute, lucrurile in care pui suflet si asta se vede de la o posta. Aseara am fost la o treaba de genul asta. Pe vremea cand am venit eu in Bucuresti exista un club in care mi-am petrecut foarte multe seri misto. Unul dintre cele mai cool locuri pe care le-a avut Bucurestiul Se numea Web Club si de aici au performat o gramada de artisti. Despre unul dintre ei este postarea de astazi.

Electric Brother a scos album nou si a facut o treaba foarte misto la Grand Cinema & More. Evenimentul o sa mai fie si joi, 17 noiembrie de la ora 19:00. Daca va amintiti cat de tare era sa ne strangem la cineva acasa si sa scoatem un disc din biblioteca, sa il ascultam, sa intoarcem coperta pe toate partile pentru a descoperi detalii ascunse care puteau fi cheia unei piese sau a unui vers…e cazul sa mergeti la experimentul asta. Este ceva unic ci m-am simtit excelent timp de 50 de minute pe bezna doar cu muzica. Senzatia pe care o ai, intr-o sala imensa de cinema, pe intuneric deplin, ascultand muzica geniala in sistem Dolby Atmos immersive sound, este mai presus de orice. Mi-au placut foarte, foarte tare cateva piese: “Am”, “7”, “The Boy”, “Mi-aduc aminte”. Biletele le puteti cumpara de AICI.

eb2

*Grand Cinema & More* va invita la auditia noului album *Electric Brother*, ROCKS, JOI, *17 noiembrie*, la *orele* *19.00*, in Sala Grand Ultra. In premiera, auditia albumului ROCKS va fi realizata in sistemul Dolby ATMOS, cel mai avansat sistem de sunet al momentului, intr-o sala care ofera toate premisele necesare, singura din Romania dotata cu acest sistem. Veti experimenta un mod natural de a asculta sunetul, asemanator unui concert simfonic, unde muzica nu vine doar din dreapta sau din stanga, ci de la fiecare instrument in parte, preluand acustica si ecoul salii. Totul totul despre eveniment AICI.

eb

ROCKS este al treilea album Electric Brother si este complet diferit stilistic de primele doua, inscriindu-se intr-o zona de rock alternativ, modern, electronic, cu influente atat din anii ’70, ’80 cat si din prezent.

Albumul este disponibil AICI si AICI.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.