BLOGU LU' OTRAVĂ

Wednesday

18

April 2018

1

COMMENTS

Pentru femeile care isi iau viata in propriile maini.

Written by , Posted in Diverse

Dincolo de toate lucrurile care difera barbatii de femei exista o calitate pe care femeile o detin si despre care o sa vorbim in postarea de astazi. Femeile au fost inzestrate cu al saselea simt. Este vorba despre momentul acela in care cand ceva conteaza pentru ele..pur si simplu simt treaba asta. Dar femeile o au. Si slava Domnului ca datorita acestei calitati si noi barbatii avem de castigat. Este calitatea aia care spune ca indiferent ce ar conta pentru ele – familia, cariera sau pasiunile – sunt lucuriri pe care ele nu le pot lasa la voia intamplarii. Lucruri care conteaza cu adevarat. Si fix despre asta este postarea de astazi.

Articolul asta este pentru femeile care isi iau viata in propriile maini. Articolul asta este pentru femeile care stiu ca lucrurile frumoase nu vin intotdeauna de-a gata. Articolul asta este pentru femeile care stiu ca uneori trebuie sa lupte pentru visele pe care si le-au facut pentru ele si pentru cei dragi. Iar cand si-au indeplinit visele, le protejeaza si merg mai departe.

Intr-un interviu pe care l-am facut pe blog cu Andi Vasluianu imi spunea un lucru extrem de frumos despre femei. “Exista un proverb indian foarte frumos, care spune ca “femeia e puterea barbatului” si merge si mai departe si spune ca femeia e inima si barbatul e creierul. Cand creierul moare, inima bate, dar cand moare inima, moare si creierul. Si e foarte adevarat si simt de multe ori lucrul asta… eu am doua fete acasa, pe sotia mea si pe fii-mea, si simt, cand vine iubirea de la ele eu sunt de 5000 de ori mai puternic decat orice barbat de pe Pamantul asta. E o combustie care vine de acolo. Si au o putere senzationala, sunt mult mai puternice decat barbatii, pot trece peste necazuri grele mult mai usor decat noi… noi suntem cu muschi pana la momentul critic. Daca ne gandim la un lucru de baza, ce efort face sa devina mama si cat se poate sacrifica pentru copil. E o chestie naturala, exceptionala, pe care o vezi in orice specie, nu doar in cea umana. Iar barbatii… ca leii aia care stau si lenevesc p-acolo, si mai au ei cate-o filosofie-n cap asa…  Sunt bune si alea uneori, nu zic nu.”

In postarea de astazi o sa vorbim despre o initiativa venita din partea femeilor pentru alte femei. UNA este facuta de femeile din NN pentru femeile ca tine. Cele care citesc in acest moment aceste randuri. Femeia care vrea mult de la viata si care nu este dispusa sa riste nimic din lucrurile pe care si le doreste pe viitor. Care stie ca are nevoie si de protectie, dar vrea sa isi vada si visele indeplinite. Acesta este si motivul pentru care oamenii de la NN si-au dorit ca prima asigurare de viata pentru femei din Romania sa aiba misiuni de indeplinit. Prima este sa le ajute in cazul in care se intampla ceva cu ele (invaliditate, cancer, deces) si a doua este sa le ajute sa puna bani depoarte pentru lucurile pe care si le doresc. Pentru asta a fost facuta UNA – sa privesti cu incredere in viitor si sa ai control asupra vietii tale. Stiu ca este un subiect delicat, stiu ca nu este nimic placut in a discuta despre invaliditate sau boala, stiu ca cu atat mai neplacut este sa discutam despre deces…dar stiu foarte bine ca femeile puternice nu se tem sa vorbeasca despre vulnerabilitatile lor, sa si le asume, sa faca ce au de facut pentru a se proteja si a merge mai departe. Pe langa cele de mai sus, UNA este si o forma de a face investitii. Asta inseamna, ca pe langa primele pe care le platesti pentru protectia ta, poti sa si investesti pentru viitorul tau. UNA te ajuta sa te disciplinezi financiar, fara insa sa iti impuna tot felul de restrictii si taxe ascunse si nici sa platesti impozit pe veniturile obtinute din asigurare. Gasiti AICI mai multe detalii despre cum functioneaza asigurarea si cat costa.

NU UITA: Tu stii cel mai bine ce conteaza pentru tine. Inainte sa iei o decizie asculta-ti instinctul. Si oricat de delicat ti s-ar parea subiectul, sanatatea ta este intotdeauna un lucru important. Vorba celor de la NN – Cea mai buna brosura este o discutie la cafea cu un consultant. Asta pentru ca fata in fata cu omul respectiv lucrurile sunt mult mai simplu de explicat si inteles. Eu o sa fac tot posibilul sa imi conving sotia sa apeleze la UNA. Ceea ce va doresc si voua.1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.