BLOGU LU' OTRAVĂ

Friday

18

March 2016

2

COMMENTS

Poezia are puterea sa schimbe lumea

Written by , Posted in Diverse

Ai idee cat costa o cafea pe 21 martie? Versurile compuse de tine. Adica poti savura o cafea…fara fum 🙂 in una dintre cafenelele din Romania cu doar pretul a cateva versuri pe care le faci chiar tu.

Baietii astia au impamantenit treaba asta. Este pentru al patrulea an consecutiv cand poezia devine pentru o zi moneda de schimb. Julius Meinl invită și în acest an românii pe 21 martie să se alăture campaniei-manifest “Plătește cu poezie” ce va avea loc în peste 200 de cafenele din toată țara.

Marca de cafea vieneză, a cărui misiune este să facă lumea mai bună prin intermediul poeziei, îi provoacă și în acest an pe români să își descopere creativitatea, oferind cafea în schimbul versurilor. Astfel, pe 21 martie, de Ziua Internațională a Poeziei, în cele peste 200 de cafenele participante din toată țara, iubitorii de cafea și poezie sunt așteptați să dea frâu liber sentimentelor, lista locațiilor participante putând fi consultată AICI.

“Îmi place cum Plătește cu Poezie oferă un mic buzunar de libertate, în care banii sunt înlocuiți de poezie. În loc să folosească bancnote sau carduri, oamenii pot să transfere valoarea poeziei, și să o folosească ca o formă alternativă de plată.” Robert Montgomery


Poetry Beats pe 20 martie, la Beraria H

Duminica seara va astept pe toti – incepand cu ora 20.00, la Beraria H, la primul show poetic din România.  Spectacolul îi are drept protagoniști pe Deliric, împreună cu DOC și Vlad Dobrescu și pe KREM, cu un performance bazat pe versurile lui Iv cel Naiv. Te așteaptă o conversație experimentală de versuri contemporane, purtată live între poeți și poeți de stradă. Mai multe detalii legate de show, găsești AICI.

DeliricPoetry Beats Beraria H


2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.