BLOGU LU' OTRAVĂ

Wednesday

13

January 2016

0

COMMENTS

“Romanii au foarte mult talent in multe domenii. Suntem talentati si destepti insa nu credem ca putem sa fim ca oricine altcineva. Ne punem tot timpul o limita si asta ne dauneaza.” Simona Halep

Written by , Posted in Diverse

Exista cineva dintre voi care este pe locul 2 in lume in ceea ce face? Un corporotist care in fata lui mai are doar un om. Un om care lucreaza intr-o agentie de publicitate si doar 1 om este un fata lui. La nivel mondial. Pe glob. Cand ii vad pe oamenii care o injura dupa un meci pierdut mi se face rau. Aia care sunt nemultumiti: “e abia pe locul 2”. Pe bune? La Garantat 100% am avut parte de un interviu de exceptie. Doamnelor si domnilor…Simona Halep. Multumim Catalin Stefanescu.

“Performanta inseamna sacrificii. Renunti la multe lucruri. Este imposibil sa stai pana dimineata, sa pierzi noptile. Daca nu ai grija de odihna si de sanatatea ta…nu ai nicio sansa sa faci performanta.”

De ce e scump tenisul?

“Costa orice. Daca parintii nu erau langa mine si nu ma sprijineau financiar..nu faceam nimic. Rachetele sunt scumpe, echipamentul de sport este scump, pantofii de sport sunt scumpi, terenul trebuie inchiriat, antrenorul trebuie platit, biletele de avion sunt scumpe, cazarea e scumpa. Totul e scump. De la 14 la 16 ani m-a ajutat enorm domnul Corneliu Idu. Lui trebuie sa ii multumesc pentru tot”

ss5s9

Cum e intre fete

“Exista jucatoare care nu vorbesc. Sharapova nu vorbeste cu nimeni. Pur si simplu isi vede de treaba ei. Are rutina ei, programul ei. Eugenie Bouchard face acelasi lucru. Nici ea nu vorbeste cu nimeni. Idolul meu este belgianca Justine Henin. Imi place foarte tare de ea. Este cam de aceeasi inaltime cu mine. Mi-a placut agresivitatea si creativitatea ei. Era jumatate din Serena si totusi o invingea. La ea ma uitam si prindeam curaj. Ea mi-a dat incredere ca se poate”

O admira pe Serena Williams

“Imi place foarte tare de Serena Williams. Este incredibil ca ea nu a jucat niciodata la junioare si a trecut direct la seniori. Saluta de fiecare data, am invatat foarte multe de la ea. Este o jucatoare pe care o admir enorm pentru felul in care se poarte si pentru ceea ce face. Serena si cand joaca prost tot bine joaca.”

s8

“Toata lumea este libera sa spuna ce doreste.”

“M-au afectat foarte mult reactiile oamenilor. Toata lumea este libera sa spuna ce dorerste. Insa este foarte greu sa judeci pe cineva cu toate ca habar nu ai ce e in sufletul si in mintea acelui om. Am avut momente foarte grele in 2015. Cu greu am trecut peste ele. Unele dintre aceste reactii m-au intarit. Acum privesc altfel. Cand pierzi te demoralizezi, cand castigi ajungi cu capul in nori. Important este echilibrul. Anul asta nu am citit nimic din ce s-a scris despre mine si pot sa zic ca asta este un lucru foarte bun. Criticile le primesc greu si ma afecteaza foarte mult. Au venit multe energii negative de la fanii mei. Ei trebuie sa inteleaga ca sunt un om si nu pot mereu sa castig.”

Ce te invata un antrenor de tenis?

“Antrenorul meu este Darren Cahill. Tehnic ma invata, tactic ma invata. Analizeaza ceea ce fac eu la meciuri, analizeaza adversarele. Antrenorul meu are o tableta pe care o tine la el in timpul meciului si vede exact ce face adversara mea. Imi explica mereu ce trebuie sa fac. Este foarte atent la pregatirea fizica pe care o fac. Incearca sa ma ajuta si din punctul asta de vedere.”

Ce e tenisul?

“Tenisul este geometrie. Sunt unghiuri pe care le descoperi. Tenisul este fractiune de secunda. Sa ai inspiratie si un instinct foarte bun. Trebuie sa iei cea mai buna decizie in cel mai scurt timp. Eu nu prea studiez tableta. Antrenorul meu face asta. Maria Sharapova are un plan bine stabilit inainte de a intra in teren. Ea joaca la fel indiferent ca are 5-0 sau ca e condusa.”

s13s22

Romanii au o problema

“Romanii au foarte mult talent in multe domenii. Suntem talentati si destepti insa nu credem ca putem sa fim ca oricine altineva. Ne punem tot timpul o limita si asta ne dauneaza. Eu am fost foarte timida. Tot din aceasta cauza. Ca nu vin dintr-o tara foarte bogata, o tara renumita. Acum am trecut peste asta. Din acest motiv am ajuns si acolo unde sunt acum.”

“Atunci cand pierzi te simti singur, neputincios, gol pe interior. Este un sentiment urat. Cand esti departe de casa te simti singur. Sunt foarte atasata de familie. Imi doresc sa merg cu familia mea peste tot in lume. Sa imi fie mereu aproape.”

De ce uneori lasi senzatia ca iesi din meci?

“Este doar lipsa de concentrare, panica, frica ca o sa pierd. Nu cedez in niciun moment. Nici pe teren, nici in viata de zi cu zi. Poate las doar impresia…insa nu cedez niciodata. Trebuie sa gandesti pozitiv si sa crezi in tine. Asta este cel mai importnat. Trebuie mereu sa ai puterea sa joci ca si cand e 0-0. Eu sunt foarte emotiva.”

“Am o pasiune pentru tenis. Tot ceea ce fac e cu zambetul pe buze. Nu joc tenis pentru bani, nu joc tenis pentru faima. Daca nu joc tenis 3 zile mi se face dor. Imi place foarte mult tenisul. Nu merg la petreceri, sunt mereu departe de centrul atentiei.”

s12

Sursa foto: Garantat 100%


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.