BLOGU LU' OTRAVĂ

Thursday

23

March 2017

1

COMMENTS

Sa sustinem cu mandrie campioanele de azi si de maine ale Romaniei!

Written by , Posted in Diverse

Care sunt motivele pentru care suntem mandri ca suntem romani? Aici lista cu siguranta este lunga insa astazi o sa ma opresc la unul dintre motive. Momentul ala cand Nadia castiga la Montreal si toata lumea asta vede tricolorul. Momentul in care Halep castiga un turneu. Momentul in care Hagi si Generatia de Aur scriu istoria in America in 1994. Momentul in care Ana Maria Branza castiga titlul olimpic.

Postarea de astazi este despre asta. Despre momentul ala cand ni se face pielea de gaina cand auzim imnul Romaniei si vedem tricolorul. In 2015 am scris despre “Unul dintre motivele pentru care sunt mandru ca sunt roman!“. Acum am primit acest mesaj si va rog pe toti cei care cititi aceste randuri sa fiti partasi la treaba asta minunata.

“Salut, Otravă!

Îți mulțumim că ai fost alături de fetele din lotul național de gimnastică, în 2015 când am strigat cu o singură voce #suntemcuvoi! Era aprilie și fetele se pregăteau atunci pentru Campionatele Europene de Gimnastică, de la Montpellier.

Acum, emoțiile sunt și mai mari! Pentru prima dată după 60 de ani, Campionatele Europene de Gimnastică Artistică, Feminin și Masculin au loc în perioada 19 – 23 aprilie, în România, la Cluj. Fetele sunt cu atât mai emoționate. O țară întreagă le va privi, le va încuraja. Acasă. Cătălina, Larisa, Ana Maria Ocolișan alături de echipa masculină, au nevoie de susținerea noastră, a tuturor.

Pentru că iubim gimnastica și credem în performanță, începând din 2014, împreună cu cei doi antrenori, Mariana Bitang și Octavian Bellu, investim în proiectul „Țară, țară, vrem campioane”, care are ca obiectiv să crească o nouă generație de campioane. Le poți urmări în noua campanie de promovare a Campionatelor Europene de Gimnastică:

Te invităm să fii alături de noi, să ne susținem sportivii, să strigăm împreună și anul acesta #suntemcuvoi!


1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.