BLOGU LU' OTRAVĂ

Friday

23

December 2016

1

COMMENTS

Sefu’ la YouTube

Written by , Posted in Film

Il stiu de pe vremea cand sarea de pe pod de la Agigea si il indruma pe un amic cum sa il fimeze. Apoi imi amintesc cand facea freestyle. Acum un an o prietena foarte buna mi-a dat CD-ul cu acest film pe care am promis ca il vad. Nu am apucat. Acum o sa ma uit. Promit 🙂

Peste 400 de videouri. Peste cinci milioane de vizualizări. Fenomenul YouTube prin ochii lui Bahoi. ”Puiul spartan – zboară puiule zboară”, ”O nouă ediție – La cum să te lupți”, ”Mașina de spălat manuală”, ”Pirații din Caraibe”, ”Astăzi vă voi explica dacă există sau nu există extratereștrii” sunt doar o parte dintre videourile marca Bahoi, care au fascinat milioane de utilizatori YouTube.

”Clipurile lui sunt de un umor teribil. E capabil, prin ceea ce joacă, prin ceea ce spune și prin ceea ce face să fie extrem de funny. Lucrurile fiind, din punct de vedere al tratării vizuale, extrem de simple. Eu cred că e un talent nativ!”, Tudor Giurgiu despre Bahoi, în YouTube Bazaar.

y

Te invităm să îl descoperi pe Bahoi în documentarul YouTube Bazaar, semnat de Dan Chișu, un film care a avut premiera mondiala la Festivalul Internațional de Film Transilvania în 2015. Intră în atmosfera filmelor lui Bahoi și chestionează, alături de psihologii, sociologii sau oamenii de publicitate din documentar, internetul și fenomenul YouTube care au determinat democratizarea comunicării.

Bahoi are propriul său canal media pe YouTube. Lucrează în Olanda, ca să își poată permite să cumpere computere second hand. Le trimite în satul său natal, în apropiere de Constanța, pentru ca oamenii lui să îi poată vedea scurtmetrajele. După fiecare filmare, Bahoi își roagă vecinii să intre pe internet și să îi vizioneze producțiile.

Alte patru lungmetraje semnate de Dan Chișu pot fi văzute pe CINEPUB: Déjà vu, Și caii sunt verzi pe pereți, Ursul, WebSiteStory.


1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.