BLOGU LU' OTRAVĂ

Friday

23

December 2016

0

COMMENTS

Fii si tu Mos Craciun

Written by , Posted in Diverse

E momentul sa ne gandim fix la lucrurile care conteaza, la oamenii care au nevoie de dragoste si iubire. Craciunul este pentru fapte bune si pentru momente memorabile.

Incearca sa iti faci timp pentru tine si pentru cei dragi in aceasta perioada. Incearca sa te smulgi de la orice treaba pe care o ai. Si mai ales incearca sa iti iei rolul de Mos Craciun in serios si sa faci o bucurie celor care au mai mare nevoie de asta. De o mana intinsa, de un cadou, de un zambet, de o imbratisare. Craciunul este despre dragoste, despre iubire si despre familie. Craciunul este ziua care tine timpul impreuna si ziua care ramane intiparita pe viata in sertarul propriu cu amintiri.

Am auzit de o campanie cool creata de DigitalU special pentru perioada sarbatorilor. Tu esti cu gandul bun si cu intentia, Credius ti-o finanteaza si da bani la copii. Oamenii tocmai au dat startul unui concurs care poate schimba mai multe vieți. Concursul, care se desfășoară în perioada 16 decembrie 2016 – 15 ianuarie 2017, este deschis tuturor participanților din România. Treaba e simpla: acest concurs este organizat în jurul unui singur element: o adresă de e-mail validă. Iar o adresă de e-mail validă oferă oricui șansa de a câștiga un premiu și posibilitatea de a veni în sprijinul copiilor cu nevoi speciale susținuți de Fundația Nane. Formularul il gasiti AICI iar mai multe detalii despre Fundatia Nane gasiti AICI.

Si inca ceva: in 16 ianuarie se va face o extragere dintre persoanele inscrise si se vor oferi 10 premii a cate 600 de lei. Mai multe detalii despre campanie gasiti AICI


Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.