BLOGU LU' OTRAVĂ

Thursday

4

May 2017

0

COMMENTS

Serialul european al momentului!

Written by , Posted in Film

Am fost la Point sa vedem despre ce este vorba si mi-a placut tare. Il recomand tuturor celor care inca nu au un serial la care sa se uite cu placere si sa devoreze episod dupa episod.

4 Blocks, cea mai titrată miniserie europeană a momentului, a fost lansată în România de TNT. Producția a avut premiera mondială în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Berlin 2017, primele două episoade fiind proiectate în cadrul secțiunii „Berlinale Special Series”.

Serialul spune o poveste despre prietenie și familie, despre trădare și vinovăție din sânul unui clan arab care trăieşte în Neukölln, un cartier mărginaş al Berlinului. Personajul principal este Ali „Toni“ Hamady (Kida Khodr Ramadan), care, împreună cu soția sa, Kalila (Maryam Zaree), vrea să plece din cartier, părăsind astfel şi o afacere de droguri profitabilă. Cu toate acestea, atunci când cumnatul său, Latif (Massiv), este arestat într-un raid, el este forțat să îşi protejeze familia, nedorind  să cedeze controlul fratelui său imprevizibil, Abbas (Veysel Gelin), care plănuia să devină următorul lider de clan. Revenirea lui Vince (Frederick Lau), un vechi prieten în care simte că poate avea încredere, aduce înapoi speranța unui viitor în limitele legii, dar se pare că nu există nicio scăpare din spirala descendentă a criminalității.

4 Blocks îi are în distribuție pe actorii Frederick Lau, Kida Khodr Ramadan, Veysel Gelin și Almila Bagriacik si a fost produs de câștigătorii Premiului Oscar pentru cel mai bun film străin „The Life of Others/ „Das Leben der Anderen”/ „Viețile altora” (2007), Max Wiedemann Quirin Berg.

Toni Klein © TNT4-Blocks-TNT-Serie-44-Blocks-TNT-Serie-5

Filmările serialului au avut loc în Germania, în vara anului trecut şi au durat 50 de zile. „4 Blocks” este produs de TNT Serie şi Wiedemann & Berg Television, în regia lui Marvin Kren („Rammbock”, „Blood Glacier”, „Berlin One”), scris de Hanno Hackfort, Bob Konrad şi Richard Kropf; producătorii sunt Max Wiedemann, Quirin Berg, alături de Anke Greifeneder şi Hannes Heyelmann (producători executivi pentru TNT Serie), producător executiv fiind Karsten Rühle.

Filmat la Berlin, cu o distribuţie formată din actori deja consacraţi, dar şi cu nou-veniţi, „4 Blocks” este primul serial german spus din perspectiva unei bande arabe. Este o poveste brută și autentică, un portret meticulos cercetat, dar fictiv al cartierului berlinez, a crimei organizate care alimentează acest oraș hedonist, un magnet pentru nonconformiști și turiști.

Actorii din „4 BLOCKS” se întorc pe platourile de filmare pentru sezonul 2

Serialul „4 Blocks”, lansat oficial în România, săptămâna trecută, va avea un nou sezon. Declarația a fost făcută în premieră de actorul Kida Khodr Ramadan, prezent la București, la premiera de gală din România.

Cel mai titrat serial european al momentului, „4 Blocks”, regizat de Marvin Kren, va fi difuzat, din 8 mai, de postul de televiziune TNT, în fiecare luni, începând cu ora 22:55.

4 Blocks © TNT

Premiera oficială a serialului a avut loc la București în prezența actorului principal, Kida Khodr Ramadan, proaspăt câștigător al trofeului pentru „Cea mai bună interpretare masculină”, pentru rolul din „4 BLOCKS”, la Series Mania Festival din Franța. Printre invitați, la premiera de la București, s-au numărat jurnaliști, bloggeri, regizori și actori. Rodica Lazăr, Dorian Boguță, Gianina Corondan, Iulia Verdeș,  Raluka, Maria Coman, Olimpia Melinte, Alice Iacobescu, Dorotheea Petre, au participat la evenimentul de lansare „4 BLOCKS”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.