BLOGU LU' OTRAVĂ

Tuesday

9

February 2016

2

COMMENTS

Steaua iti da speranta, te face mai optimist, mai bun, mai increzator ca poate maine o sa fie mai bine.

Written by , Posted in Diverse

Si uite asa a venit vremea sa scriu despre mine. Un proiect foarte tare care incepe sa imi placa din ce in ce mai mult. Se intampla prin octombrie 2015…cand eram pe la Mihaela la atelier si am auzit intrebarea magica: “Nu ai vrea sa urmezi tu?” Raspunsul a venit imediat si uite ca asa am ajuns sa postez primul comunicat de presa in care este vorba despre mine 🙂

PROIECTUL TOUCHEDBY CONTINUA CU O NOUA COLECTIE SEMNATA DE OTRAVA (Blogul lu’Otrava). Otrava semneaza cea de-a doua colectie din noua editie a proiectului TouchedBy, relansat de Mihaela Glavan in octombrie 2015. Colectia capsula Touched by Otrava cuprinde patru modele, avand ca inspiratie, stelele.

“Cand Mihaela m-a invitat sa facem impreuna acest TouchedBy, m-am gandit la momentul ala cand vrei sa cumperi un cadou cuiva drag….si iti este foarte greu sa te aduni. Habar nu ai ce sa cumperi. Toti am trecut prin asta. Vrei ceva cat mai autentic, mai aproape de sufletul persoanei care urmeaza sa il primeasca, cu o amprenta personala mai puternica. M-am gandit ca motivul principal din spatele acestei colectii il reprezinta unul dintre cele mai frumoase lucruri de pe lumea asta: stelele. Momentul ala cand privesti cerul si o stea pica, iar tu iti pui o dorinta. Steaua iti da speranta, te face mai optimist, mai bun, mai increzator ca poate maine o sa fie mai bine. Pentru cei care nu pot aduce in dar steaua de pe cer, pentru cei care nu au vazut de multa vreme stele cazatoare, pentru cei care nu au mai privit de multa vreme un cer instelat…le aducem stelele la picioare. La propriu.”

Otrava (2)Otrava (13)Otrava (9)Otrava (18)

Pantofii semnati de Otrava, pot fi comandati  incepand cu data de 08 februarie 2016, timp de o luna, in magazinul online http://www.sepala.ro/produse/produsenoi/, sau direct in showroomul Mihaela  Glavan din str. Sabinelor nr.104, Bucuresti.

Urmatorii care vor semna creatii TouchedBy sunt : Ioana Ciolacu, Noemi Meilman si Smaranda Almasan.

Proiectul TouchedBy consta in realizarea de mini-colectii de accesorii (genti si pantofi), special concepute de designeri sau persoane publice cu simt artistic. Designul colectiilor apartine in totalitate celor care le semneaza, iar consultanta tehnica si productia sunt asigurate de atelierul Mihaela Glavan.


      


2 Comments

  1. Dana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.