BLOGU LU' OTRAVĂ

Tuesday

9

October 2012

16

COMMENTS

Suntem o turma de fericiti. Pe facebook

Written by , Posted in Diverse

Facebook-ul este cea mai simpla modalitate de a arata “cum am vrea noi sa fim cu adevarat”. Esti atent la ce postezi, ai 300 de oameni care pot comenta oricand. numai faptul ca exista doar LIKE spune multe.

Totul e frumos, totul e cald, e lin, e usor. Trecem peste toate foarte usor, nu ne panicheaza nimic. Suntem frumosi, fetele toate sunt mirobolante, ne pozam in tot felul de ipostaze, daca suntem singuri punem statusuri cu “sunt singura si sunt fericita”…cautam sa ne dam exact cine am vrea noi sa fim…suntem elitisti, ascultam numai un anumit gen de muzica, impresionam prin cunostintele noastre vaste si prin stiinta de a cauta pe google chestiii interesante. Suntem liberi ca pasarea cerului, nu  ne intereseaza nimic, suntem o turma de fericiti. Pe fruntea noastra scrie cat de fericiti suntem.

Baietii singuri spun ca e genial sa o arzi asa…solo. Fetele singure isi pun zeci de poze..cat mai atragatoare, cat mai frumoase, traim intr-o lume plina de Photoshop. Nu stim cum aratam in realitatea. Stim doar cum dam net. O sa ajungem sa ne punem ochelari sa vedem ca acolo. O sa avem oglinda cu photoshop inclus in baie. O sa lasam urme de fard in urma noastra si cand ducem gunoiul la pubela. Avem nevoie de aplicatii cand ajungem goi in pat..gata sa facem dragoste. “Ok..suntem goi. Acum ce aplicatie folosim?” Stau la marginea patului si vreau sa imi retusez abdomenul in photoshop. Ne dam like cand iesim din relatii, ne dam like cand intram in ele. Mereu e bine. Cand am scapat de unul spunem “ce bine ca s-a dus prostul” cand intram intr-o relatie pe Facebook totul este divin.

Auzeam zilele trecute o discutie la telefon intre o tipa si probabil iubitul ei. “Si cand ajungi acasa o sa treci din nou pe Facebook ca suntem intr-o relatie? Da? Ce bine. Si eu te iubesc”. Ne iubim cu laptopurile in mana, facem dragoste cu mouse-ul si nu uitam sa dam like dupa ce actul sexual s-a terminat. Tigara de dupa, pentru cei care fumeaza, o sa fie inlocuita cu like-ul de dupa. Daca a fost foarte, foarte bine putem sa dam si share. Sa vada si prietenele mele ce iubit smecher am eu. Toti facem asta, mai mult sau mai putin. Burta asta de balena a reusit sa ne prinda.

Nu am vorbit in weekend cu voi…ma uit repede pe unde a fost toata lumea si deja stiu pe unde o ardeti. Nu mai e cazul sa va sun. Eventual daca vreau sa merg undeva…ma uit inainte sa vad cine e prin zona. “Eu sunt mereu la Bamboo. Am masa. Acolo ma gasiti.”

Suntem captivi si ne place. Am primit un deget si am luat toata mana. Spunem singuri, de bunavoie, in ce locuri suntem, cu cine suntem, pe cine iubim, cu cine facem dragoste, unde am plecat in luna de miere, de cine nu ne place, unde plecam in concediu. Ne spunem problemele, ne dezbracam, aratam ce mancam, ce bem…suntem deschisi la tot. Nu cunosti pe cineva…e suficient sa te uiti la profilul lui si iti dai seama ce si cum. Singuri vream sa spunem totul despre noi. Ne place asta. Ne place la Big Brother. Vrem sa fie lumina pe noi. “Imi sta bine freza?”…e randul meu sa postez.


16 Comments

 1. Anca
 2. Adriana
 3. Oana
 4. Cristina
 5. ema
 6. Mihaela
 7. Isa
 8. unu'
 9. Marta-Maria
 10. Manu
 11. Venin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.