BLOGU LU' OTRAVĂ

Thursday

23

June 2016

1

COMMENTS

Top 25 destinatii Uber in Bucuresti

Written by , Posted in Bucurestiul meu

Pentru ca sunt unul dintre primii utilizatori din Romania, pentru ca am scris despre 10 locuri de vazut in Bucuresti si pentru ca am scris despre cat de sigur e sa te deplasezi cu el prin Bucuresti…azi…facem o postare despre cele mai destinatii populare.

La un an si jumatate de la lansarea in România, Uber prezintă cele mai populare destinatii din București. Topul include primele 25 de locuri catre care au fost făcute cele mai multe curse Uber, din februarie 2015, până în prezent. Pe primele locuri se afla cele mai importante noduri de transport din Capitala: Aeroportul International Henri Coanda si Gara de Nord. Topul este completat de centre comerciale, cladiri de afaceri, hoteluri, parcuri sau campusuri universitare.

Uber - Top 25 destinații

În București, ne apropiem de 100.000 de oameni care au ales Uber ca pe un serviciu de încredere, fie că ies în oraș, sau că merg la aeroport, la cumpărături, la serviciu, la școală sau acasă. Continuăm să lucrăm din greu ca să facem mobilitatea în mediul urban accesibilă tuturor, peste tot” a spus Nicoleta Schroeder, General Manager, Uber Romania.


1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.