BLOGU LU' OTRAVĂ

Monday

10

February 2014

4

COMMENTS

“Tu esti ultima fila a vietii mele.”

Written by , Posted in Diverse

Despre femei se pot spune multe: ca editia de buzunar a cartii “Cum sa intelegi femeile” contine 8.462.334 de pagini, ca alaturi de pisici “fac ceea ce le place, iar barbatii si cainii ar trebui sa se relaxeze si sa se obisnuiasca cu ideea” cel putin asa zicea Robert A. Heinlein.

Se spune despre femei ca sunt nebune…poate ca sunt. Nebune dupa viata, dupa sentimente, dupa trairi, dupa tot felul de lucruri simple care pentru barbati sunt foarte greu de observat. Am auzit una si mai buna…se zice ca femeile fierb, vibreaza, transcend limite pe care barbatii nici macar nu le-ar putea atinge. Femeile iubesc cu toata fiinta lor, cu fiecare gest, privire, atingere…cu fiecare gand, cuvant si zambet… Iubesc intens, sunt vii in toate manifestarile lor!”

Sunt sigur ca asa este. Femeile se multumesc sa fie mangaiate de privirea barbatului pe care il iubesc. Cu ceva vreme in urma scriam despre momentul in care ajungi sa intalnesti omul ala alaturi de care vrei sa traiesti toata viata. Vorbeam despre materialul ala bun..pe care daca il gasesti..iti ramane doar sa contruiesti. Omul ala care construieste in cel mai frumos mod cu putinta. Vorba lui Marquez: “Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine.” Este omul ala care iti aduce fericirea…si asta ti se vede pe fata. E momentul ala cand un prieten se uita la tine si te intreaba “Arati foarte bine. S-a intamplat ceva cu tine?” Si asta este una dintre cele mai frumoase declaratii de dragoste.

Cand omul ala de langa tine reuseste sa iti sculpteze fericirea pe chip. TU esti EA. Langa tine vreau sa traiesc macar toata viata. Exact ca in Pescarusul lui Cehov cand Arkadina ii face lui Trigorin cea mai frumoasa declaratie de dragoste:  “Tu esti ultima fila a vietii mele! Bucuria mea… mandria mea, fericirea mea..“

Lumea are nevoie de dragoste. Din dragoste s-au scris cele mai frumoase carti, din dragoste s-au compus cele mai frumoase cantece…dragostea este tema celor mai emotionante filme. Am observat o treaba…desi au sentimente puternice fata de partenerul/partenera de cuplu, oamenii neglijeaza adeseori importanta declaratiilor de dragoste.

Pentru a incuraja declaratiile de dragoste, NIVEA adauga o noua luna in calendar intre 10 februarie si 10 martie, denumita “Luna Iubirie”.

In #lunaiubirie, spune-i „Te iubesc” cu Editiile Limitate de NIVEA Creme.

NIVEA Creme iti aduce si anul acesta mult iubita cutiuta albastra intr-o serie de editii limitate, special create pentru a te incuraja sa-ti deschizi sufletul. Spune-i ca il iubesti sau ca o apreciezi. Arata-i ca te gandesti la el sau la ea in fiecare zi.

Descopera cutiutele NIVEA Creme cu un design special creat pentru intreaga luna Iubirie si exprima-ti iubirea fata de cei dragi!

Te rog sa te alaturi initiativei si sa faci declaratii frumoase persoanelor iubite pe Facebook. Nu uita de hash tag-ul #lunaiubirie.


4 Comments

  1. Unknown
  2. Vasile Void

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.