BLOGU LU' OTRAVĂ

Friday

2

March 2018

1

COMMENTS

“Un vis pe care-l visezi singur e doar un vis. Un vis pe care-l visezi impreuna cu ceilalti e realitate.”

Written by , Posted in Diverse

Nu renunta cand incep sa apara indoilele. Nu iesi din joc cand cei carora le povesteti despe ceea ce vrei tu sa faci o sa zambeasca, o sa rada de tine si o sa incerce sa te descurajeze. Nu pune la suflet fiecare om care te critica, care te descurajeaza, care incearca sa iti franga aripile.

Nu pleca urechea la “sfaturile” oamenilor de “bine”. “Nu esti facut pentru asta”. “Nu o sa reusesti sa faci asta.” “Nu e de tine.” “Nu ai destula experienta.” “Nu esti destul de bun.” “Iti lipseste cu desavarsite talentul.” “Nu esti facut pentru asta.” “Cand o sa te apuci sa faci ceva serios?” Nu te lasa batut. Mi s-a intamplat asta. Mi s-a intamplat ca dupa 10 ani in care am facut un job sa imi dau seama ca filmul meu nu este ala.

Mi s-a intamplat sa imi spuna oamenii ca ceea ce fac nu fac bine. Ca trebuie sa scriu cum se asteapta ceilalti. Am simtit ca nu am motivatie, ca ma pierd pe drum, ca fac ceva gresit, ca esuez lamentabil. Curajul este adevarata inspiratie. Curajul poate muta muntii din loc. Curajul iti da aripile cu care poti zbura. Poti ajunge acolo unde ti-ai dorit. Nu renunta la visul tau nici in cele mai grele incercari prin care treci. Nu iti pierde speranta. Alege sa mergi mai departe. Alege sa iti urmezi visul. Sa iti urmezi chemarea. Nu sacrifica nimic din ceea ce iubesti si visul tau o sa fie mai aproape de tine. Nu renunta. Continua sa faci ceea ce vrei sa faci. Tu ce iubesti? Tu ce pasiuni ai? Tu ce vrei sa faci? Stopeaza toate temerile care te tin in loc, stopeaza toate gandurile negative. Descopera cine esti si mergi pe drumul tau pana la capat. Cand o iei de la zero e cel mai credibil. Iti dai seama cate lucruri nu stapanesti. Te compari cu toti cei care fac asta de multa vreme si o fac foarte bine. Nu te lua in serios, incearca sa te joci cat mai mult si incearca sa faci din pasiunea pe care o ai un scop in viata. Pune curaj in tot ceea ce faci si totul o sa fie asa cum ai visat. Pune suflet in tot. Obstacolele sunt facute tocmai ca sa fie trecute. Vreau sa multumesc unor oameni care la momentul respectiv m-au incurajat si mi-au dat incredere. Tatalui meu de la care am preluat dragostea pentru teatru si senzibilitatea pentru arta in oricare forma este ea, sotie mele pentru tot sprijinul din lume, profesorului Bradut Ulmanu care mi-a povestit despre treaba asta cu blogul, lui Tudor Chirila pentru povestile frumoase….

HMD Global a lasat o campanie care vorbeste despre fix treaba asta. Despre toate motivele pe care le ai sa mergi mai departe, sa iti urmezi visul, sa iti depasesti limitele. De la Marius Manole si visul catre profesia de actor pana la muzica lui Despot. Oameni care fac lucruri cu pasiune. Si aici intra si noile smartphone-uri Nokia cu sistem de operare Android pur,  fără aplicații preinstalate sau bloatware. Urmareste pagina de Facebook Nokia Mobile si, inspirati de povestile #Unitefor #Love, sa transmiteti, la randul vostru povestile despre pasiune si persoana care va este alaturi si va da incredere ca puteti sa reusiti.

Puteti intra in cursa pentru castigarea a 2 smartphone-uri Nokia 8, unul pentru tine si unul pentru persoana care iti este alaturi. Tu cand ti-ai urmat ultima data visul?


1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.