BLOGU LU' OTRAVĂ

Tuesday

23

June 2015

0

COMMENTS

Una dintre cele mai frumoase varste

Written by , Posted in Diverse

E varsta la care iti faci buletinul, varsta la care spui ca esti mai mare..cu un an…poate doi, varsta la care te incearca emotiile alea mari de la capacitate, varsta unde incep fluturii sa iti invadeze stomacul cand vezi colega/colegul ala de care iti place, varsta la care iti doresti independent, varsta la care nu vrei sa te sune parintii sa te intrebe “unde esti?”, varsta la care crezi ca nu ai destule drepturi, varsta la care ai mare nevoie de intimidate, varsta la care vrei sa te integrezi in grupul ala de fete si baieti care sunt deja la liceu.

Mai tarziu o sa iti dai seama ca e cool sa vorbesti cu parintii la telefon, ca faza cu varsta mai mare pe care o spui cand esti pustii…o sa se transforme in varsta mai mica – femeile stiu mai bine treaba asta :), ca era mai ok sa iti faci temele decat sa ai o tona de responsabilitati…si tot asa. Pentru ca vorbim de varsta de 14 ani…avem pe cineva care o aniverseaza fix acum. In perioada 18 iunie – 15 iulie 2015, Carrefour Romania sarbatoreste 14 ani de activitate printr-o luna aniversara plina de surprize si premii. Astfel, pe langa Tombola Aniversara ce pune în joc 3 autoturisme SMART forfour, clienții vor putea experimenta cumparaturile SMART folosind carucioarele echipate cu tablete dar si aplicatia Smart Shopping disponibila pe Google Play, sau se vor putea juca pe platforma Kinect ‘’Zdrobeste preturile’’.

Cum sa pui mana pe o masina cool, un smartphone sau un Sony Bravia!

Pentru a participa la Tombola Aniversara, clientii trebuie sa trimita codul unic de pe orice bon fiscal prin SMS la 1828 sau sa-l inscrie pe www. carrefour.ro/14ani pentru sansa de a castiga unul din zecile de mii de premii acordate din 14 in 14 minute. Printre marile premii se numara smartphone-urile cu cartela Orange PrePay cu 1400 minute nationale, tabletele, cartelele Orange PrePay cu 14 GB de internet la viteza 4G, dar si televizoarele SMART curbate Sony Bravia sau autoturismele SMART forfour.

11111

Cum sta treaba cu SMART Shopping-ul!

Clientii interesați de o experienta de cumparaturi moderna au optiunea de a alege carucioarele cu tablete din toate hipermarketurile Carrefour, prin intermediul carora isi pot crea lista de cumparaturi care va genera traseul optim in magazine. In plus, clientii vor primi prin intermediul aplicatiei ofertele speciale semnalizate prin intermediul dispozitivelor de tip beacon. Aplicatia SMART Shopping poate fi descarcata direct din Google Play pe telefoane, urmand cativa pasi simpli:

  • activarea Bluetooth-ului pe telefon
  • alegerea hipermarketului Carrefour dorit
  • completarea listei de cumparaturi si primirea traseului optim in cadrul magazinului

Si inca o treaba misto:  Carrefour  aduce distractia in magazin in fiecare weekend in perioada aniversara prin jocul ‘’Zdrobeste preturile’’ de pe platforma Kinect sau prin sesiuni de caricaturi digitale.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.