BLOGU LU' OTRAVĂ

Monday

11

February 2019

0

COMMENTS

Unde ne-am cazat in turul pe care l-am facut in Sri Lanka si cu ce ne-am deplasat!

Written by , Posted in Travel

Serviciile de la hotel sunt exceptionale. Personalul se comporta impecabil cu fiecare client si este mereu doritor sa va ajute si sa va rezolve orice problema. Nu prea exista “nu se poate” ba dimpotriva. Zambetul pe buze nu le lipseste si nici disponibilitatea de a ajuta. Pachetul asta complet te face sa te simti minunat in vacanta si sa iti doresti sa te intorci tot aici. Pentru ca ai fost tratat asa cum iti doreai. Poate chiar si mai bine de atat.

O sa va las mai jos fix hotelurile in care am stat cu tot cu detalii legate de pret si de zilele petrecute in hotelurile respective.

Colombo – capitala Sri Lanka

Jetwing Colombo Seven

Am ajuns aici pe la 3 noaptea si oamenii de la hotel ne-au cazat instant pentru suma de 70 de euro pe noapte. A doua noapte am stat tot aici si am platit innjur de 150 de euro pe noapte cu mic dejun inclus. Hotelul arata foarte bine, piscina este la ultimul etaj si peisajul de sus este fabulos. Recomand cu drag acest loc pentru ca totul a fost minunat.

Kandy – unul dintre cele mai mari orase din Sri Lanka

Citeste si: 9 zile de vis in insula din Oceanul Indian: Cea mai buna recomandare de traseu in Sri Lanka! (I)

Hotel Mahaweli Reach

Hotelul asta mi-a placut foarte tare. Am stat 2 nopti aici si recomand celor care ajung in Kandy acest hotel. Este in stil colonial, are o piscina foarte frumoasa si vegetatia din curtea interioara este spectaculoasa. Aici am platit cam 190 de euro pe 2 nopti. Recomand sa mancato cina aici pentru ca restaurantul are o tona de variante in ceea ce priveste mancarea. Am platit pe o cina in jur de 2500-3000 de rupii de persoana. Cam 50-60 de lei.

Nuwara Elya – paradisul ceaiului

Hotel Golden Ridge

Un hotel foarte nou cu niste camera foarte frumos amenajate si cu caldura de la semineu 🙂 Asta pentru ca temepratura in zona este mult mai scazuta decat in celelalte localitati prin care am trecut. Camera pe noapte a fost in jur de 130 de euro si include in pret mic-dejun. Va recomand acest loc cu mare drag.

Ella -celebru pentru Nine Arch Bridge

Ella Flower Garden Resort

Este cea mai mica localitatea in care am fost si va recomand sa treceti pe aici daca ajungeti in Sri Lanka. Hotelul este misto, are o curte cu multa verdeata si o terasa unde puteti manca micul dejun. Pretul pentru o noapte la acest hotel a fost in jur de 75 de euro.

Pentru excursii in diferite obiective tuistice poti apela la serviciile soferilor de la hotel. Exista versiunea de masina mica (pentru 2 persoane – Tata Nano sau Suzuki) si microbuz (pentru mai multe de 2 persoane) Pretul este convenabil. Puteti sa vorbiti si cu soferii de Uber pentru transportul la obiectivele turistice. Va transporta pana la locul respectiv si va asteapta cat doriti.

Sommerset Mirissa

Camera de 2 persoane a costat in jur de 350 de euro pentru 3 nopti cu mic dejun inclus. Hotelul este foarte aproape de plaja, are o piscina foarte misto si camerele sunt spatioase. Pana la plaja din Mirissa aveti de mers cam 5 minute pe jos.

Transferurile pentru 4 persoane cu VAN

  • Din Colombo in Kandy 13.000 rupii
  • Din Kandy in Sigiriya 16.000 rupii
  • Din Kandy in Nuwara Elya 11.000 rupii
  • Din Nuwara Elya in Ella (bilet tren 80 rupii de persoana)
  • Din Ella in Mirissa 15.000 rupii
  • Din Mirissa la Aeroportul din Colombo 12.000 rupii

In total 325 de euro pentru 4 persoane. Daca vreti un consultant care sa va ajute sa nu ezitati sa imi spuneti. Am omul potrivit care va poate face vacanta ideala la bani putini.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.