BLOGU LU' OTRAVĂ

Monday

20

April 2020

1

COMMENTS

Unul dintre cele mai utile aparate pe care se le ai acasa!

Written by , Posted in Diverse

Stam in casa, ne bucuram de timpul petrecut alaturi de cei dragi, ne uitam la seriale, citim, facem tot ce nu puteam sa facem in casele noastre pentru ca nu aveam timp. Si ne gandim mai mult ca niciodata la noi si la planeta pe care traim. Postarea de astazi este pentru cei care vor sa imbine placerea lor de zi cu zi cu responsabilitatea pe care o avem pentru planeta noastra. Si unul dintre aspectele cele mai importante o contituie si poluarea.

Daca folosesti produsul pe care il recomand in textul de mai jos familia ta economiseste in medie pana la 2000 de sticle si doze de unica folosinta anual. Ce poate sa fie mai bine intr-o lume sufocata de plastic? Orice schimbare in bine conteaza. Fiecare schimbare incepe de la noi. De la fiecare dintre noi. Exemplu personal este cel mai important. De noi depinde sa reducem consumul de plastic si sa redam sanatatea planetei. 

Postarea de astazi este despre cei caora le plac bauturile acidulate, cei care comanda la restaurant apa minerala, cei care beau spirtz de vara cu apa minerala, cei care beau sirop cu sifon. Asa cum o faceam atat de des cand eram mici. Pentru cei care mergeau sa cumpere sifon in sticla de sticla sau in recipient de metal prin anii 90. Mai tineti minte vremurile alea? Pentru cei enumerati mai sus este aceasta postare. Se numeste SodaStream si iti ofera libertatea de a transforma apa de la robinet in bauturi acidulate in cateva secunde. Inlocuieste baxurile de suc si apa carbogazoasa cu un aparat care iti face sifon proaspat, fara sa iesi din casa. Numai bun pentru acesta perioada.

Cum functioneaza SodaStream. E foarte usor de folosit in 4 pasi extrem de simpli. Atasezi butelia in partea din spate a aparatului, umpli sticla cu apa plata si o atasezi apratului apoi apesi pe buton de cateva ori, in functie de gradul de acidulare dorit iar in final torni sifon in pahar si combini cu vin sau sirop. Cand butelia de CO2 s-a golit comanzi un online pe www.kitchenshop.ro si primesti cilindrii incarcati direct la tine acasa, urmand ca cilindrii goi sa ii predai curierului. Livrarea este gratuita la minunm 2 cilindri comandati. Pentru cilindrii returnati se percepe o taxa de retur de 10 lei, indiferent de numaru acestora. Poti sa ii schimbi si mergand direct in magazinele KitchenShop – aduci cilindrul gol si il primesti la schimb pe cel incarcat.

Avantajele folosirii acestui apara:

  • Sifon proaspat si exact cat il preferi de acidulat
  • Fara baterii sau curet electric
  • Rapid, usor de folosit si mereu la indemana
  • Fara deseruri de plastic
  • Uiti de transportul sticlelor grele de apa
  • Avantajos pentru tine si pentru planeta
  • 1 sticla reutilizabila = 3700 de sticle de unica folosinta
  • 60L de sifon preparat in casa + 30 de PET-uri carate de la magazin

Sistemul SodaStream contine aparatul de carbonatare a apei, o butelie reincarcabina de CO2 pentru 60L de sifon si o sticla 1L reutilizabila. Mai multe detalii gasiti aici. Asa ca savurati bautura favorita cum doriti, variati gradul de acidulare, variati gustul, nu uitati ca dureaza numai 3 secunde si nu necesita curatare. Si inca ceva: stati in casa. 


1 Comment

  1. Mia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.