BLOGU LU' OTRAVĂ

Wednesday

16

October 2013

21

COMMENTS

Virtual love affair

Written by , Posted in Diverse

“Cu 2 luni in urma am intalnit un tip. Brunet, inalt, cu un zambet cald si maini frumoase. Matur, In cei mai buni ani ai sai, singur de 2 ani de cand ii murise nevasta, dornic sa o gaseasca pe EA, femeia care sa-i aline singuratatea si sa-i fie jumatatea pierduta.

A inceput un du-te vino de mesaje pline de vorbe patimase, mi-a spus ca sunt frumoasa, ca are fluturi in stomac cand se gandeste la mine, am inceput sa ne imaginam cum gatim impreuna, sa ne impartasim idei, sentimente, dorinte, sa ne alintam cu cuvinte dulci, mi-a povestit intr-un mod nespus de romantic si cu lux de amanunte cum isi imagineaza prima noastra noapte de dragoste…ma trezeam dimineata si ma culcam seara cu capul plin de El, ma uitam imbujorata in oglinda si vedeam cum mi se dilata pupilele de dor si ma lasa moi picioarele de pofta…

Aaa, scuzati! Am uitat sa spun la inceput, ca i-am dat add din curiozitate pe HI5, e din Londra, l-am vazut doar in poze si toate conversatiile decurg in english pe messul de Facebook . O veritabila VIRTUAL LOVE AFFAIR.

Sa stai si sa te holbezi intr-un ecran la niste litere si sa te afectionezi de o iluzie, pe care cineva o creeaza in capul tau??? Sa mi se intample mie? Si sa vedeti ca ni se poate intampla tuturor.

E plin netul de povesti de dragoste virtuale reusite si nereusite, siteurile de Online dating se inmultesc exponential, lumea e innebunita dupa acel sentiment de libertate si lipsa de inhibitie, pe care ti-l da netul. Ca pana la urma cu totii tot la sex ajungem, ba direct ba pe ocolite.

Am trecut prin prima criza acum 3 zile. M-am enervat atat de tare, incat l-am blocat pe FB. Am citit vreo jumatate de ora instructiunile cum se face si ce inseamna blocajul. Deci e simplu, mult mai simplu decat in viata reala, nu tu certuri, priviri fulgeratoare, etc. Dai un click si l-ai rezolvat.

Iti ramane totusi o usita de scapare: chiar daca nu mai sunteti prieteni, ii vezi wallul si ii poti trimite mesaje. Clar, ca i-am trimis, doar nu vreau sa par chiar atat de coldhearted, incat sa nu dau macar o explicatie. E trist, cred ca ii pare rau, imi trimite doi smiley plangand.

Pentru ca parea chiar indragostit si admit ca-mi place, decid sa-i mai acord o ultima sansa si ii trimit din nou un Friend request, pe care-l accepta dupa o zi de asteptare, poate sa arate si el, ca nu-i mai pasa ca inainte, poate e prea ocupat, cine stie….

Vom trai si vom vedea… sunt chiar curioasa daca mai reinnodam relatia. Va mai fi poate nevoie de o puzderie de melodii din Youtube, vreo duzina de Smileyuri de tot felul si ore bune in fata calculatorului, dar poate vom ajunge sa ne spunem din nou Baby, I love you. Sa ne intalnim intr-o zi si sa ne uitam unul la celalalt fix in ochi.

E bine, e rau? E realitate, e fake, e abureala? Sa creada fiecare ce vrea.

Intre timp eu mai consum cativa kilobaiti pentru o doza zilnica de dragoste virtuala, ca de…se pare, ca nea Big Brother ii cam fura sagetile lui Cupidon in secolul 21!” Anonim


21 Comments

 1. Lav
 2. marina
 3. Cineva
 4. Mirabela
 5. yoyo
 6. Maria
 7. ioana
 8. Sandra
 9. Sandra
 10. Aca
 11. Aly
 12. Aurelia
 13. Monica
 14. icandoit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.