BLOGU LU' OTRAVĂ

Tuesday

19

December 2017

0

COMMENTS

“Visele nu se risipesc. Dar nici nu zboara, daca nu le dai aripi.”

Written by , Posted in Diverse

Care e visul tau? Care sunt ideile care iti vin acum in minte? Care sunt lucrurile pe care doresti sa le faci si pe care le visezi de ceva vreme? “Pentru a realiza lucruri mari trebuie sa si visam, nu numai sa facem. Trebuie sa si credem, nu numai sa planuim.” Sunt vorbele lui Anatole France care incurajeaza pe toata lumea sa viseze. Si eu visez la o vacanta in Thailanda, la cateva zile la ski in Austria, la cateva zile la Rock Werchter.

Visul tau este in asteptare? Nu renunta. Poti sa-l realizezi! Postarea de astazi despre asta este. Despre momentul in care determini un om sa isi puna ideile in practica, ajutandu-l din punct de vedere financiar cat si cusfaturi de care are  nevoie pentru a il ajuta sa-si atinga obiectivele. Outdo yourself/Depaseste-ti limitele se  numeste campania celor de la Ferratum care te indeamna sa-ti urmezi visul. Oricat de banal ar fi el, de greu de realizat din punct de vedere financiar sau de imaginat. Pe toate! Ce isi propun ei? Trebuie sa va spuem ca au aspiratii mari si vor sa te determine sa-ti pui ideile in practica cu ajutorul lor. Si din punct de vedere financiar, dar si cu sfaturi in cazul in care ai nevoie.  Nu au pus limite pentru visuri!

Ce trebuie sa faci tu?

  • Gandeste-te la cea mai mare dorinta a ta, la cel mai mare vis, acela pe care nu indraznesti sa-l spui nimanui pentru ca si tu crezi ca e prea big pentru a fi realizabil. Insa NU este!
  • Ia o camera de filmat, un aparat tot sau telefonul mobil
  • Si fa un video si urca-l AICI

Sunt 20 de tari participante: Romania, Spania; UK; Danemarca; Franta; Polonia; Suedia; Finlanda; Germania; Australia; Cehia; Estonia; Bulgaria; Croatia; Brazilia; Canada; Letonia; Mexic; Norvegia; Olanda. Indeplineste-ti si tu visul si HAI ROMANIA! Mi-ar placea ca unul din cei 3 castigatori sa fie din Romania!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.