BLOGU LU' OTRAVĂ

Monday

3

October 2016

0

COMMENTS

Westworld, din 3 octombrie la HBO Romania

Written by , Posted in Film

Westworld va avea premiera la HBO pe 3 octombrie, în același timp cu premiera din Statele Unite ale Americii. Primul episod va putea fi urmărit fără abonament pe HBO GO din 4 octombrie.

Noul serial HBO, al cărui prim sezon are 10 episoade, este o odisee întunecată despre începutul conștiinței artificiale și evoluția păcatului care explorează o lume în care fiecare poftă umană, fie ea nobilă sau depravată, poate fi satisfăcută. Într-un parc de fantezie futurist, cunoscut ca Westworld, mai mulți androizi „gazdă” deviază de la scenariile programatorilor și au un comportament haotic.

Din distribuția serialului, care va avea episoade de o oră, fac parte Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton, Jeffrey Wright, Sidse Babett Knudsen, Rodrigo Santoro, Shannon Woodward, Ingrid Bolsø Berdal, Ben Barnes, Jimmi Simpson, Clifton Collins, Jr., Simon Quarterman și Angela Sarafyan.

Anthony Hopkins joacă rolul doctorului Robert Ford, cel care conduce parcul de distracții, iar Wood îi dă viață lui Dolores, o „gazdă” care treptat începe să realizeze că realitatea ei nu este chiar ceea ce pare.

westworld

Sursa de inspirație pentru cea mai nouă producție originală HBO este western-ul SF din 1973, Westworld – Lumea roboților care a fost regizat de Michael Crichton (Jurassic Park). Serialul a fost adaptat pentru televiziune de producătorii executivi Jonathan Nolan (Interstellar, Cavalerul negru) și soția acestuia, Lisa Joy (Pushing Daisies, Burn Notice). Printre ceilalți producători executivi se numără J.J. Abrams, Bryan Burk (Lost, noile filme Star Wars și Star Trek) și Jerry Weintraub.

westworld_2

Westworld va fi difuzat la HBO din 3 octombrie, în fiecare luni, de la ora 04:00 și 20:00. Serialul va fi disponibil pe HBO GO, iar primul episod va putea fi urmărit fără abonament din 4 octombrie.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.